Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Παρουσιάσθηκε επίσημα το πλοίο της ΑΝΕΚ "Κύδων"

anek 753w

Το πλοίο της ΑΝΕΚ "Κύδων" που εκτελεί το δρομολόγιο Ηράκλειο - Πειραιάς παρουσιάσθηκε χθες επίσημα στις τοπικές αρχές και τους φορείς της πόλης κατά την διάρκεια εκδήλωσης όπου οι παρευρεθέντες είχαν την ευκαιρία να το γνωρίσουν από κοντά και να ξεναγηθούν σ αυτό.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο, ενώ τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γιώργος Κατσανεβάκης, ο αντιπρόεδρος της Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης και στελέχη της εταιρείας που αναφέρθηκαν στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και στη δυνατότητα να ταξιδέψει τους επιβάτες στους σύγχρονους χώρους του, με άνεση και Κρητική Φιλοξενία.
Ο πλοίαρχος του "Κύδων" Στέλιος Κριθινάκης παρουσίασε στη συνέχεια το πλοίο και ακολούθησε ξενάγηση γνωριμίας με αυτό. Το πλοίο "ΚΥΔΩΝ" ναυπηγήθηκε στα Ναυπηγεία MITSUBISHI της Ιαπωνίας μπορεί να μεταφέρει 1750 επιβάτες και 703 οχήματα. Διαθέτει 626 κλινες και 163 αεροπορικά καθίσματα το μήκος του είναι 192 μέτρα και το πλάτος του 27 μ.
Παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ανταποκρίνεται απολύτως στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη. Επίσης είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, διαθέτει δύο κύριες μηχανές και τα πιο σύγχρονα μέσα ασφαλούς πλοήγησης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter