Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Όμιλος Γριμάλντι: Eνισχύει το service προς Olbia

grimaldi e 0097

Ενισχύει τις θαλάσσιες συνδέσεις με μεταφορά επιβατών και εμπορευμάτων μεταξύ της ηπειρωτικής Ιταλίας και της Σαρδηνίας ο Όμιλος Γριμάλντι. Ειδικότερα, από τα μέσα Απριλίου, η σύνδεση Livorno- Olbia θα ενισχυθεί περαιτέρω, ενώ, ταυτόχρονα, θα ξεκινήσει μια καθημερινή σύνδεση μεταξύ των λιμένων της Civitavecchia και Olbia.

Η καθημερινή σύνδεση Livorno- Olbia θα ενισχυθεί με την ανάπτυξη του ro – pax πλοίου "Cruise Olbia", το οποίο θα αντικαταστήσει το "Zeus Palace".

Με μήκος 204 μέτρα, το "Cruise Olbia", είναι σε θέση να μεταφέρει 1.600 επιβάτες και 2.400 l.m. φορτίου που συνοδεύουν τα επιβατικά οχήματα.

Το πλοίο διαθέτει 242 άνετες καμπίνες, εξοπλισμένα με μπάνιο και κλιματισμό, για ένα σύνολο 834 κλινών, ένα self service και ένα à la carte εστιατόριο, τρία μπαρ, ένα κατάστημα, αίθουσα παιχνιδιών για παιδιά και μια ντισκοτέκ.

Η δραστηριοποίηση του "Cruise Olbia" θα επιτρέψει στον Όμιλο Grimaldi την περαιτέρω βελτίωση των ποιοτικών υπηρεσιών του εν πλω, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών του. Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρονται επί του πλοίου θα συνδυάζονται και με τιμολογιακή πολιτική χαμηλού κόστους.

Το ro / pax "Zeus Palace", θα δραστηριοποιηθεί με καθημερινή σύνδεση στην νέα γραμμή Civitavecchia-Olbia, , με αναχώρηση από Civitavecchia στις 22:45 και άφιξη στην Olbia την επομένη στις 07 π.μ.
Η επιστροφή από Olbia θα είναι στις 12:30 μ.μ., με άφιξη στη Civitavecchia στις 19:00.

Το "Zeus Palace" έχει μήκος 212 μέτρα, έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 1.500 επιβάτες και 2.500 l.m. φορτίου και συνοδεύουν τα επιβατικά οχήματα.

Διαθέτει 202 καμπίνες με μπάνιο και κλιματισμό και 215 ανακλινόμενα καθίσματα, το σκάφος προσφέρει στους επιβάτες διάφορες ανέσεις επί του σκάφους, όπως μια πισίνα, ένα κέντρο υγείας, ένα self-service και ένα à la carte εστιατόριο, τρία μπαρ, μια αίθουσα παιχνιδιών, μια κατάστημα και αίθουσα παιχνιδιών για παιδιά.

«Καλωσορίζουμε την πρόκληση του Ομίλου Grimaldi, δεδομένου ότι έχει ως στόχο να ξεκινήσει εκ νέου την κίνηση της Σαρδηνίας σε μια περίοδο κατά την οποία οι θαλάσσιες μεταφορές βγαίνουν σταδιακά από την κρίση», δήλωσε ο Pietro Preziosi, Ειδικός Διαχειριστής του Λιμένος της Βόρειας Σαρδηνίας.

«Η πρωτοφανής επιτυχία του συνδέσμου Livorno-Olbia, ξεκίνησε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες και μας έπεισε να διευρύνουμε τις υπηρεσίες μας προς τη Σαρδηνία», δήλωσε ο Emanuele Grimaldi, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi, μαζί με τον αδελφό του Gianluca.

«Η έναρξη της καθημερινής υπηρεσίας Civitavecchia-Olbia έχει έντονα ζητηθεί από τη πελατεία μας στη Σαρδηνία και θα μας δώσει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε καλύτερα την κυκλοφορία εμπορευμάτων και επιβατών μεταξύ του Κέντρου / Νότου της ηπειρωτικής Ιταλίας και της Βόρειας Σαρδηνίας», καταλήγει Grimaldi.

Χάρη σε αυτές τις πρωτοβουλίες, ο Όμιλος Grimaldi θα προσφέρει ένα εκτεταμένο δίκτυο των συνδέσεων μεταξύ της ηπειρωτικής Ιταλίας και της Σαρδηνίας.

Επί του παρόντος, εκτός από τις υπηρεσίες σχετικά με την μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών μεταξύ Civitavecchia και Porto Torres, διάφορες άλλες τακτικές γραμμές για τη μεταφορά των εμπορευμάτων συνδέουν τα λιμάνια της Γένοβας, Παλέρμο, Λιβόρνο και του Σαλέρνο με Κάλιαρι (νότια της Σαρδηνίας).

Επιπλέον, ο Όμιλος συνδέει τη Σαρδηνία με την Ισπανία, μέσα από την καθημερινή εξυπηρέτηση επιβατών και εμπορευμάτων μεταξύ Porto Torres και της Βαρκελώνης και την υπηρεσία μεταξύ Κάλιαρι και Βαλένθια (τρεις φορές την εβδομάδα).

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter