Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνεχίζει με νέα 48ωρη απεργία η ΠΝΟ

aktoploia apergia 460

Νέα 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:


«Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που συνεδρίασε σήμερα, αφού εκτίμησε την εξέλιξη των απεργιακών της κινητοποιήσεων, οι οποίες και σημείωσαν καθολική επιτυχία και συμμετοχή, με την συμπαράταξη όλων των ναυτεργατών στον δίκαιο αγώνα της με προεξάρχον αίτημα την απόσυρση της εκτρωματικής πρότασης για το ασφαλιστικό, αποφάσισε με μυστική ψηφοφορία την συνέχιση και εντατικοποίηση του αγώνα της με νέα 48ωρη απεργία, που αρχίζει την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και από ώρα 06.00 μέχρι Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 06.00, με προοπτική κλιμάκωσης.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος είναι πολλά, είναι καυτά και αναζητούν άμεσες και ουσιαστικές λύσεις και όχι ευχολόγια καλών προθέσεων. Η Διοίκηση της ΠΝΟ και σύσσωμος ο κλάδος των ναυτεργατών προειδοποιούν και δηλώνουν στην Κυβέρνηση και στους υπευθύνους:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ
Η ΠΝΟ ενώνει τη φωνή της και τις δυνάμεις της με το σύνολο των λοιπών εργαζομένων και συνταξιούχων όλης της Χώρας και καλεί τους Έλληνες ναυτεργάτες εν ενεργεία και συνταξιούχους να ορθώσουν για άλλη μια φορά το ανάστημά τους και να συνταχθούν αγωνιστικά, μαζικά και δυναμικά στο πλευρό της Διοίκησης της Ομοσπονδίας.
Ταυτόχρονα, ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού όσο και όλων των Ελλήνων εργαζομένων διότι ο αγώνας, ο οποίος και διεξάγεται δεν είναι αγώνας που αφορά μόνον τους Έλληνες ναυτεργάτες, αλλά αφορά όλη την ελληνική κοινωνία».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter