Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Minoan Lines: Tιμήθηκαν συνταξιοδοτηθέντες ναυτικοί

festos palace 620x330

Minoan Lines: Tιμήθηκαν συνταξιοδοτηθέντες ναυτικοί
Τελετή προς τιμήν συνταξιοδοτηθέντων αξιωματικών, πλοίων της Minoan Lines, πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου επί του πλοίου H/S/F FESTOS PALACE. Οι τιμηθέντες κ.κ. Τσικαλάκης Εμμανουήλ, Στεφανουδάκης Εμμανουήλ, Ανδρουλιανάκης Νικόλαος, Κοντάκος Ευάγγελος, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Δρακάκης Γιώργος, Δρίτσας Παναγιώτης, Αλεξάκης Εμμανουήλ, Δελημιχάλης Γεώργιος, Γαμπιέρης Μάρκος, Καγιάς Γιώργος και Προκοπίου Κωνσταντίνος, αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης μετά από πολύχρονη και σημαντική προσφορά στην εταιρεία

Απευθύνοντας χαιρετισμό ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμών, Α. Μανιαδάκης μεταξύ άλλων τόνισε ότι η στιγμή αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική για τις Μινωικές καθώς η εταιρεία έχει καθιερώσει να τιμά τους συνταξιοδοτηθέντες συνεργάτες της σε στεριά και θάλασσα, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ήθος, τη συνέπεια, τη προσήλωση στο καθήκον και τη συνείδηση που επέδειξαν καθ' όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας.

Ο κ. Μανιαδάκης επίσης τόνισε ότι η συμπόρευση σε επίπεδο κοινών αξιών και αρχών όλα αυτά τα χρόνια όσο και η πολύτιμη συνεισφορά τους στην πρόοδο και την ευημερία της εταιρείας ακόμα και κάτω από αντίξοες και δύσκολες συνθήκες και στιγμές καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την μακροπρόθεσμη και βιώσιμη επιχειρηματική δράση των Μινωικών Γραμμών και την καθιέρωση της ως μια από τις κορυφαίες στον κλάδο της εταιρείες της Ευρώπης.

Καταλήγοντας ο κ. Μανιαδάκης μεταξύ άλλων τόνισε ότι ως εταιρεία προβάλλει ως πρότυπα όλους που επί σειρά ετών προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με αγάπη αφοσίωση και ακεραιότητα ενώ απευθυνόμενος προς τους τιμηθέντες σημείωσε ότι η εταιρεία τιμά στα πρόσωπα τους τον έντιμο, ικανό και υπεύθυνο ναυτικό πιστεύοντας ότι το παράδειγμα τους θα μιμηθούν οι εξίσου ικανοί και άξιοι συνάδελφοι τους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter