Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Προσάραξε σε αβαθή έξω από την Τήνο το Flying Cat 4

Flying Cat 4 hsw

Χθες στις 09.15 το πλοίο Flying Cat 4 προερχόμενο από Ραφήνα απ´ όπου αναχώρησε στις 07.30 με προορισμό Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη μεταφέροντας 239 επιβάτες και 14 άτομα πλήρωμα, λόγω μηδενικής ορατότητας εξαιτίας μεγάλης πυκνότητας ομίχλης προσάραξε στα αβαθή, δύο μίλια από το λιμάνι της Τήνου.

Οι επιβάτες οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους, αποβιβάστηκαν με άλλα μέσα στην Τήνο, απ´ όπου προωθούνται στους προορισμούς τους με μέριμνα της Εταιρείας.

Η αποκατάσταση του πλοίου βρίσκεται σε εξέλιξη. Ως εκ τούτου οι σημερινές επιστροφές καθώς και το σημερινό κυκλικό δρομολόγιο του πλοίου θα παραμείνουν ανεκτέλεστα.

Συνέχεια ενημέρωσης για την προσάραξη Ε/Γ-Κ/Μ ''FLYING CAT 4'' στην Τήνο

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αναφορικά με την προσάραξη του Ε/Γ-Κ/Μ ''FLYING CAT 4'' Ν.Π. 10659, που έλαβε χώρα πρωινές ώρες χθες, κατά τον κατάπλου του στο λιμένα Τήνου, γνωρίζεται ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αποκόλλησής του, απογευματινές ώρες χθες, και κατέπλευσε ασφαλώς αυτοδύναμα στον εξωτερικό λιμένα Τήνου.

Το πλοίο, αφού επιθεωρήθηκε από Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, απέπλευσε προς Πέραμα όπου και κατέπλευσε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Τήνου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter