Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέα πλοία στο Αιγαίο εντείνουν τον ανταγωνισμό

fastferriers

Νέα πλοία προστίθενται στο Αιγαίο κατά τη φετινή θερινή περίοδο, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό. Τελευταία προσθήκη το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Επτάνησος» το οποίο αποκτήθηκε από την Fast Ferries της οικογένειας Παναγιωτάκη, η οποία έχει πλέον τρία πλοία στις γραμμές της Ραφήνας.

Το πλοίο μετονομάσθηκε σε "Fast Ferries Andros" και όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία, έχει μήκος 115 μ., πλάτος 20,2 μ. και δυνατότητα μεταφοράς 1200 επιβατών και 285 αυτοκινήτων ή 90 αυτοκινήτων και 50 φορτηγών οχημάτων με υπηρεσιακή ταχύτητα 19 κόμβων.

Διαθέτει τους πλέον άνετους και πολυτελείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως και ευκολίες πρόσβασης με κυλιόμενες σκάλες.

Το "Fast Ferries Andros", μετά την πλήρη προσαρμογή του στους πλέον σύγχρονους κανόνες ασφαλείας και στα επίπεδα ποιότητας που ήδη εφαρμόζει η FAST FERRIES, αλλά και με την τοποθέτηση stabilizers του οίκου Mitsubishi που θα εξασφαλίζουν ακόμη πιο άνετη πλεύση με όλες τις καιρικές συνθήκες, θα ενταχθεί στις ακτοπλοϊκές γραμμές πλαισιώνοντας τα ήδη καταξιωμένα ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π (στη φωτογραφία) και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π.

Η FAST FERRIES εν μέσω δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, επιλέγει να επενδύσει για μία ακόμη φορά στην ακτοπλοΐα μας, προσφέροντας ποιοτικό τρόπο μετακίνησης επιβατών και μεταφοράς εμπορευμάτων αλλά και νέες θέσεις εργασίας, προσβλέποντας στην ανάπτυξη των νησιών μας και προσδοκώντας στην συνέχιση της μέχρι τώρα αξιοσημείωτης στήριξης τόσο του επιβατικού κοινού, όσο και των συνεργατών της, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Νέο πλοίο φέρνει και η Golden Star Ferries η οποία με ίδια κεφάλαια, όπως τόνιζε σε πρόσφατη ανακοίνωση της απέκτησε ένα ακόμη πλοίο.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελληνική Ακτοπλοΐα από το 2011 με το Ε/Γ-Ο/Γ SUPERFERRY IΙ. Τα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι: Ολικό μήκος 121 μ. πλάτος 20 μ. βύθισμα 5 μ., ολική χωρητ. 4258 τον., δυνατότητα μεταφοράς 2000 επιβατών 300 Ι.Χ. ή 40 Φ/Γ, θα διαθέτει καμπίνες επιβατών, σαλόνια διακεκριμένης και οικονομικής θέσης, καθίσματα αεροπορικού τύπου, καταστήματα, άνετους κοινόχρηστους χώρους, stabilizers και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Λειτουργούντες με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, προχωρήσαμε στην απόκτηση του νέου μας πλοίου το οποίο αφού προσαρμοσθεί με τις προδιαγραφές της εταιρείας μας και πληροί όλους τους κανονισμούς της Eurosolas, θα στολίζει τις Κυκλάδες, θα εξυπηρετεί τα νησιά μας και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στα ταξίδια σας αρχής γενομένης από το τέλος της τρέχουσας περιόδου, τονίζει η εταιρεία Golden Star Ferries που ανήκει στην οικογένεια Στεφάνου.

Τέλος δυο ταχύπλοα πρόσθεσε στον στόλο της και η SEAJETS. Πρόκειται για τα αδελφά πλοία 86 μέτρων, τα "CONDOR VITESSE" και "CONDOR EXPRESS", τα οποία αγοράστηκαν από την Condor Ferries, και θα ονομάστηκαν Champion Jet 1 και 2.

Με την αγορά αυτή ο στόλος των ταχυπλόων τύπου High Speed Craft πλοίων της εταιρείας αυξήθηκε στα εννέα, καθιστώντας την SEAJETS τον μεγαλύτερο διαχειριστή High Speed Crafts σε αριθμό επιβατών στην Ανατολική Μεσόγειο και τον μεγαλύτερο διαχειριστή Incat High Speed Craft παγκοσμίως, όπως υποστηρίζει η εταιρεία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter