Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νοrman Atlantic :Σοκ από κρύο θαλασσινό νερό οδήγησε σε πνιγμούς

φωτιά 2Το σοκ που προκαλείται στον οργανισμό ναυαγού από την ιδιαίτερα χαμηλή θερμοκρασία της θάλασσας οδήγησε σε πνιγμό του τρείς Έλληνες επιβάτες του Νοrman Atlantic που έπεσαν στη θάλασσα για να σωθούν από το φλεγόμενο πλοίο.

Τούτο αναφέρουν δημοσιεύματα μερίδας των Ιταλικών μ.μ.ε. τα οποία επικαλούνται στοιχεία των νεκροψιών που διενεργήθηκαν στα θύματα της ναυτικής τραγωδίας και τα οποία είναι σε χέρια των Ιταλικών εισαγγελικών αρχών. Με βάση τα δημοσιεύματα και οι δύο Ιταλοί οδηγοί φορτηγών, με καταγωγή από τη Νάπολη, φέρεται ότι έχασαν και αυτοί τη ζωή τους εξαιτίας των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών της θάλασσας. Στα πτώματα εντοπίστηκαν και εγκαύματα, αλλά δεν θεωρούνται, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αιτία πρόκλησης του θανάτου τους.
Στο μεταξύ νωρίτερα το απόγευμα επρόκειτο να γίνει νεκροψία και στο πτώμα της 53χρονης Γερμανίδας, η οποία, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φέρεται πιθανό να δέχθηκε επίθεση από καρχαρία γεγονός που ως γνωστόν αποκάλυψαν χθες τα Ιταλικά μ.μ.ε..

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter