Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Β. Αιγαίο: Συζητούνται τα προβλήματα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων

agones

Επιχείρηση καταγραφής της εικόνας των ακτοπλοϊκών συνδέσεων στο Β. Αιγαίο αλλά και των απαιτήσεων των τοπικών φορέων και οικονομικών παραγόντων για την βελτίωσή τους είναι σε εξέλιξη από το πρωί στο πλαίσιο διημερίδας που διοργανώνει το ΥΝΑ σήμερα και αύριο στο Αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου στη Μυτιλήνη.

Με εκπεφρασμένη την άποψη τοπικών φορέων και οικονομικών παραγόντων για την αναγκαιότητα αναβάθμισης των ακτοπλοϊκών συνδέσεων αλλά και πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης η διημερίδα προσλαμβάνει ιδιαίτερης σημασίας καθώς κύριος αποδέκτης του πλαισίου που θα σχηματοποιηθεί είναι το ίδιο το ΥΝΑ.

Αυτή την ώρα στο βήμα είναι ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαρβιτσιώτης ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η τοποθέτηση του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος το οποίο ως γνωστό έχει λάβει θέση για τα της ακτοπλοΐας της χώρας. Απόψε η διοργώνση θα κλείσει με τις τοποθετήσεις Εκπροσώπων Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Αιγαίου αλλά και βουλευτών της συγκεκριμένης περιφέρειας ενώ αύριο θα γίνουν τοποθετήσεις από την πλευρά του ΣΕΕΝ που εκφράζει την ακτοπλοΐα του ΗΑΤΤΑ και της ΠΝΟ.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter