Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέο πλοίο στις γραμμές Ελλάδας-Ιταλίας από τον Όμιλο Grimaldi

GuidoGrimaldi

Την ενίσχυση της παρουσίας του στις γραμμές της Αδριατικής (Ελλάδος-Ιταλίας) ανακοίνωσε ο Όμιλος Grimaldi.

Από τις 11 Ιουνίου, το πλοίο ro / pax Venezia θα δρομολογηθεί στη γραμμή Βενετία-Ηγουμενίτσα-Πάτρα, προσφέροντας αυξημένη ικανότητα μεταφοράς τόσο για τις εμπορευματικές μεταφορές όσο και για τους επιβάτες μεταξύ των δύο χωρών, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση
Το Venezia, με ιταλική σημαία, έχει χωρητικότητα 2.250 linear meters, που αντιστοιχεί σε περίπου 130 φορτηγά, καθώς και 1.000 επιβάτες και 200 αυτοκίνητα. Διαθέτει 96 εσωτερικές και εξωτερικές καμπίνες, όλες με κλιματισμό, 147 ανακλινόμενα καθίσματα, καθώς και ένα σελφ σέρβις εστιατόριο και δύο μπαρ.
Η υπηρεσία ro / pax της Βενετίας-Ηγουμενίτσας-Πάτρας θα αναχωρεί κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τη Βενετία και Δευτέρα και Πέμπτη από την Πάτρα και την Τρίτη και την Παρασκευή από την Ηγουμενίτσα. Θα προστεθεί στις υπάρχουσες ήδη τρεις αναχωρήσεις από Βενετία για Ελλάδα που αφορύν μόνο φορτία.
Με την δρομολογηση του Venezia, θα υπάρχουν συνολικά 7 μονάδες ro / ro και ro / pax που δρομολογούντια από τον Όμιλο Grimaldi μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας.
"Ο Όμιλος Grimaldi στοχεύει στην ενίσχυση της κίνησης μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, καθώς και στη στήριξη ολόκληρου του τουριστικού τομέα που επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη συνεχιζόμενη κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην υγεία", λέει ο Guido Grimaldi (φωτογραφία). «Η στρατηγική θέση της Βενετίας αντιπροσωπεύει επίσης μια μεγάλη ευκαιρία για τουριστικές ροές από την Κεντρική Ευρώπη, οι οποίες θα μπορούν να επωφεληθούν από μια  αποτελεσματική και ανταγωνιστική υπηρεσία. Η Ελλάδα θα είναι πιο κοντά όχι μόνο για τους πολλούς τουρίστες που την επιλέγουν ως προορισμό, αλλά και για όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη μεταφορά εμπορευμάτων. Με την ενίσχυση της σύνδεσης μεταξύ του λιμανιού της Βενετίας και της Ελλάδας, ο Όμιλος Grimaldi θα προσφέρει έως και 50 αναχωρήσεις σε εβδομαδιαία βάση μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας με τα σύγχρονα και αποτελεσματικά πλοία του ", καταλήγει ο Guido Grimaldi.
Με αυτήν την προσθήκη, ο Όμιλος Grimaldi επιβεβαιώνει την ηγετική του παρουσία στις εμπορευματικές και επιβατικές μεταφορές στα δρομολόγια της Αδριατικής μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, όπου δραστηριοποιείται με τις επωνυμίες Grimaldi Lines και Minoan Lines, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter