Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δόθηκε λύση για την Golden Star Ferries

0golden star ferries

Δόθηκε λύση για την Golden Star Ferries για την δρομολόγηση πλοίων της με τον πλοιοκτήτη Γιώργο Στεφάνου της Golden Star Ferries που διαμαρτυρόταν με «απεργία πείνας» από το απόγευμα της χθες έξω από το γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας για την στάση του Π. Κουρουμπλή στο αίτημα της εταιρείας του να δρομολογήσει ένα συμβατικό πλοίο στη γραμμή Ραφήνα - Ηράκλειο - Κρήτης και το αντίστροφο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία στη σύσκεψη που έγινε νωρίτερα σήμερα συμφωνήθηκε η Golden Star Ferries να στείλει τροποποιημένο δρομολόγιο όσον αφορά στην άφιξή της από Ηράκλειο στη Σαντορίνη. Ειδικότερα η εταιρία ζητούσε να φτάνει το ένα της συμβατικό στη Σαντορίνη στις 11:00 και να αποπλέει για Ραφήνα στις 11:15. Τελικά έγινε δεκτό από όλες τις πλευρές να γίνει δεκτό το αίτημα με αλλαγή της ώρας κατά ένα τέταρτο. Δηλαδή να φτάνει στις 11:15 και να φεύγει για τη Ραφήνα στις 11:30.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, ο γ.γ. του υπ. Ναυτιλίας Διονύσης Καλαματιανός, ο διευθυντής Θαλασσίων Συγκοινωνιών, ο πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγών Ναυτιλίας Μιχάλης Σακέλλης, ο Γιώργος Στεφάνου από ΓΣΦ, ο δ.σ. της Hellenic Seaways Αντώνης Αγαπητός και ο εκπρόσωπος της Sea Jet Μάριος Ηλιόπουλος.
Η Golden Star Ferries είχε δηλώσει δρομολόγια στο ΥΝΑ για τα πλοία Super Ferry I και Super Ferry II στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος-Πάρος-Ίος-Σαντορίνη-Ηράκλειο. Το ένα θα ταξίδευε από Ραφήνα προς Κρήτη και το άλλο θα έκανε το αντίστροφο δρομολόγιο δηλαδή θα πήγαινε από Ηράκλειο προς τη Ραφήνα μέσω Κυκλάδων. Ωστόσο το πρόβλημα ανέκυπτε στις ώρες αναχώρησης από το Ηράκλειο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter