Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Την Πέμπτη 20 Απριλίου η Γενική Συνέλευση της HSW που ζήτησαν οι Μινωικές Γραμμές

HighSpeed6 800

Την Πέμπτη 20 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Hellenic Seaways μετά από σχετικό αίτημα του μεγαλύτερου μετόχου της εταιρείας των Μινωικών Γραμμών.

Τα θέματα της γενικής συνέλευσης, όπως αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση πρόσκληση των μετόχων της Hellenic Seaways είναι:
«-1) Πώληση του πλοίου Highspeed 6 με απόφαση του ΔΣ της εταιρείας, δικαιολογητικός λόγος πωλήσεως του πλοίου και αποσύρσεως του από την εκμετάλλευση κερδοφόρων γραμμών, κατανομή του προϊόντος πωλήσεως του πλοίου Highspeed 6 και ο δικαιολογητικός λόγος αυτής της κατανομής. Ειδικώτερα ότι σχετίζεται με το θέμα αυτό, αναφορικά με την μεγαλομέτοχο και ενυπόθηκε δανείστρια Τράπεζα Πειραιώς, η οποία έχει ανακοινώσει την πώλησιν των μετοχών που κατέχει εις την Hellenic Seaways.
-2) Παροχή πληροφοριών σχετικώς με τις δαπάνες μετασκευής του πλοίου «Νήσος Σάμος», «εν αγνοία» των τότε μελών του προγενέστερου ΔΣ κ.κ. Pacella και Σιγάλα, ομοίως δε και για τις μετασκευές των πλοίων «Νήσος Ρόδος» και «Ιonian Wind».
-3) Αξιολόγηση και εξηγήσεις του ΔΣ για τα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας Hellenic Seaways, από την αναλήψεως των καθηκόντων του νέου ΔΣ μέχρι σήμερα»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter