Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σάλλας: Τα επόμενα χρόνια θα πωληθεί η Hellenic Seaways

sallas

Τα επόμενα χρόνια και σε περίοδο όμως που να μεγιστοποιούνται οι αποδόσεις για την Τράπεζα θα μεταβιβάσει η Τράπεζα Πειραιώς τις μετοχές της Hellenic Seaways. Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας Μιχάλης Σάλλας στη διάρκεια της γενικής συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου.

Ο κ. Σάλλας σύμφωνα με το capital.gr, έθεσε ως πρώτο μέλημα της Τρ. Πειραιώς την αντιμετώπιση των "κόκκινων δανείων" και την εξυγίανση εταιρειών. Αναφέρθηκε στην Hellenic Seaways την οποία η Πειραιώς θα μεταβιβάσει τα επόμενα χρόνια, σε περίοδο όμως που να μεγιστοποιούνται οι αποδόσεις για την τράπεζα, καθώς επίσης και στην εξυγίανση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, ενώ ερωτηθείς και για την Achia Klaus είπε ότι μελετάται η αξιοποίηση της περιοχής της για τον δήμο της Πάτρας.

Τέλος σημείωσε ότι η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του οικονομικού προγράμματος για την Ελλάδα θέτει νέες βάσεις για την άρση μεγάλου μέρους της αβεβαιότητας για την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter