Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Βράβευση της Attica Group ως «True Leader»

Blue Star1

Η Attica Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (Attica Group), μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, διακρίθηκε ως «True Leader», Όμιλος–Ηγέτης, στα πλαίσια του ομώνυμου θεσμού της ICAP Group, σε τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 2015 παρουσία του Υπουργού Οικονομίας κ. Σταθάκη και σημαντικών επιχειρηματικών παραγόντων της χώρας.

Η ICAP Group, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Credit Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή αρμόδια αρχή (ESMA–European Securities and Markets Authority), από το 2011 αναδεικνύει τις Εταιρείες και τους Ομίλους–Ηγέτες, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια, ήτοι Κερδοφορία, Αύξηση Προσωπικού, υψηλή Πιστοληπτική Ικανότητα (ICAP Score) και κορυφαία θέση στον Κλάδο.
Ειδικότερα, η διάκριση της Attica Group ως "True Leader" σημαίνει ότι για το 2014 o Όμιλος Attica:
 Συμπεριλαμβάνεται στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA) και συγκεκριμένα βρίσκεται στην 38η θέση με €42 εκατ. EBITDA.
 Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους Ομίλους με τον μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων και κατατάσσεται στην 78η θέση των Leading Employers με 900 άτομα προσωπικό.
 Αποτελεί κορυφαία εταιρεία του κλάδου.
Η διάκριση επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Attica Group στον κλάδο της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας αλλά και στο ελληνικό επιχειρείν γενικότερα, κατατάσσοντας τον Όμιλο Attica ανάμεσα στους κορυφαίους εταιρικούς Ομίλους της Χώρας.
Το βραβείο παρέλαβε ο CEO του Ομίλου Attica κ. Σπύρος Πασχάλης, ο οποίος μετά τη βράβευση δήλωσε:
«Η σημαντική αυτή διάκριση αναγνωρίζει την προσπάθεια του Ομίλου μας να περάσει κατά το δυνατόν αλώβητος από την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που βιώνουμε, διατηρώντας την ηγετική του θέση στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας, τις αξίες του και την ποιότητα για την οποία έγινε γνωστός. Ευχαριστούμε την ICAP Group για την αναγνώριση αυτή.

Επανειλημμένως έχουμε επισημάνει ότι κεντρικός πυλώνας κάθε επιτυχίας, είναι οι άνθρωποί μας. Στηριζόμαστε στους εργαζομένους μας, στα πληρώματά μας και στο προσωπικό ξηράς, που με συνεχή στήριξη, αγάπη για την εταιρεία και για το επιβατικό κοινό, εξακολουθούν να δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, παρά τις δυσκολίες της ελληνικής πραγματικότητας.
Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, καταβάλλοντας την ίδια προσπάθεια να βελτιώσουμε τα μεγέθη μας, να δημιουργήσουμε νέες υπηρεσίες, να επεκταθούμε σε νέες αγορές, ώστε να είμαστε ηγέτες και τις επόμενες χρονιές.
Η ATTICA GROUP δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των θυγατρικών της εταιρειών SUPERFAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES με συνολικά 13 πλοία, που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ATTICA GROUP είναι μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, του μεγαλύτερου ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter