Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Διεθνείς διακρίσεις για τα «Cruise Barcelona» και «Cruise Europa», των Grimaldi Lines και Minoan Lines!

Cruise Europa

Οι ναυαρχίδες του Ομίλου Grimaldi, τα πλοία «Cruise Barcelona» και «Cruise Europa», κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων έξι επιβατηγών οχηματαγωγών που διαθέτουν state-of-art πρότυπα ασφάλειας,  στην Ευρώπη.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας έρευνας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από την ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club), το μεγαλύτερο κλαμπ αυτοκινήτων στη Γερμανία και την Ευρώπη, σε συνεργασία με την EuroTest.

Η έρευνα επικεντρώθηκε στις εγκαταστάσεις ασφαλείας 18 επιβατηγών  οχηματαγωγών πλοία που είναι δρομολογημένα  στη Βόρεια Θάλασσα, τη Βαλτική , τη Μεσόγειο και την Αδριατική Θάλασσα.

Τα πλοία «Cruise Barcelona» και «Cruise Europa», τα οποία διαχιρείζονται οι Grimaldi Lines στη γραμμή μεταξύ Τσιβιταβέκια και Βαρκελώνης και οι Μινωικές Γραμμές (εταιρεία του Ομίλου Grimaldi) στη γραμμή της Τεργέστης-Ανκόνα-Ηγουμενίτσα-Πάτρα αντιστοίχως, έλαβαν βαθμολογία "Πολύ καλά".

«Η διασφάλιση της ασφάλειας στη θάλασσα, αποτελεί προτεραιότητα για τον Όμιλό μας», δήλωσε ο κ. Emanuele Grimaldi, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Grimaldi.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter