Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Έκδοση μετατρέψιμου Ομολογιακού δανείου από την Attica Group

attica

Σε έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων με θέμα την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου προχωρά η Attica Group.

Στη σχετική πρόσκληση προς τους μετόχους αναφέρεται ότι καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 28η Ιουλίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00, στην έδρα της Εταιρίας, Λεωφ. Συγγρού αρ. 123-125 και Τορβά αρ. 3 στην Αθήνα, στον 1ο όροφο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου μέχρι ποσού Ευρώ 50 εκατομμυρίων με ομολογίες μετατρέψιμες σε νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρίας με ιδιωτική τοποθέτηση. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ.1 του κ.ν. 2190/1920 για την περαιτέρω διαπραγμάτευση και εξειδίκευση των όρων έκδοσης του ομολογιακού δανείου, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά:

α) της διάρκειας του δανείου,

β) του ποσού του δανείου,

γ) του εύρους του λόγου μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές

δ) του χρόνου και της μεθόδου άσκησης του δικαιώματος μετατροπής και

ε) όλων των λοιπών απαιτούμενων όρων ώστε να υλοποιηθεί η έκδοση και τυχόν μετατροπή τους σε νέες μετοχές της Εταιρίας καθώς και η εισαγωγή τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

2. Κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στην έκδοση του ως άνω Ομολογιακού Δανείου μετατρέψιμου σε νέες κοινές ονομαστικές μετοχές. Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 8η Αυγούστου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 στον ίδιο χώρο, και η τυχόν Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 27η Αυγούστου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00 στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter