Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η ΑΝΕΚ φιλοξένησε εκδηλώσεις της Παγκρήτιας ένωσης & του συλλόγου "Έλυρος"

anek pagritia enosi

H ΑΝΕΚ LINES, ξεκινά δυναμικά το 2017, φιλοξενώντας στα πλοία της, δύο μοναδικές εκδηλώσεις μεγάλων κρητικών συλλόγων: της ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ και της ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΩΝ ΣΕΛΙΝΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΕΛΥΡΟΣ». Σε ευχάριστο κλίμα, εκατοντάδες Κρητικοί απόλαυσαν τη μοναδική φιλοξενία, με τη φροντίδα που μόνο οι άνθρωποι της ΑΝΕΚ LINES μπορούν να προσφέρουν. Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση της ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ πραγματοποιήθηκε στις 15/1 στο πλοίο της ΑΝΕΚ «ΚΡΗΤΗ ΙΙ». Τα μέλη του συλλόγου, έδωσαν δυναμικά το παρών, στην καθιερωμένη πλέον ετήσια συνάντηση.

Ο κ. Γ. Μαριδάκης, πρόεδρος της ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη μας χαρά γιορτάζουμε και φέτος όλοι μαζί! Από καρδιάς, ευχαριστούμε την ΑΝΕΚ LINES που για μία ακόμα φορά κάνει το ετήσιο ραντεβού μας, ξεχωριστό με τη ζεστή φιλοξενία της».

Εκ μέρους της ΑΝΕΚ LINES, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Κατσανεβάκης, ευχήθηκε καλή χρονιά με ομόνοια, δημιουργικότητα και αισιοδοξία, τονίζοντας ότι και το 2017 η ΑΝΕΚ LINES θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις την Κρήτη και τους Κρήτες.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΣΕΛΙΝΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΕΛΥΡΟΣ», στις 22/1 «επιβιβάστηκε» για πρώτη φορά στο πλοίο της ΑΝΕΚ LINES «ΕΛΥΡΟΣ». Ο κ. Ευτύχιος Καστρινάκης, πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ , μεταξύ άλλων δήλωσε: «Σήμερα, μεταφερόμαστε με έναν διαφορετικό τρόπο στην πατρίδα. Σε δύσκολες εποχές κύριος στόχος μας παραμένει η μεταλαμπάδευση των ηθών και των εθίμων της Κρήτης. Ευχαριστούμε την ANEK LINES, που στηρίζει κάθε δημιουργική προσπάθεια, τιμώντας την Κρήτη, στις ελληνικές και διεθνείς θάλασσες».

Εκπροσωπώντας την ΑΝΕΚ LINES, ο πλοίαρχος κάπτεν Ευστράτιος Καβρός, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, με ευχές για τη νέα χρονιά, υπογραμμίζοντας πως η ΑΝΕΚ LINES ήταν, είναι και θα παραμείνει στο πλευρό όλων των Κρητών. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εκδήλωση «ντύθηκε» από λαογραφικά δρώμενα, που επιμελήθηκε ο σκηνογράφος-λαογράφος κ. Ιωάννης Σκουλούδης.

Για μία ακόμη χρονιά τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES έγιναν τόπος συνάντησης για Κρήτες και μέλη τοπικών συλλόγων. Για μία ακόμη χρονιά στα πλοία της ΑΝΕΚ LINES αντήχησαν παραδοσιακά ακούσματα του τόπου και μύρισαν αρώματα από αυθεντικές ελληνικές – κρητικές γεύσεις.

Με κρητικό αέρα, βάζουμε πλώρη για ακόμα μεγαλύτερα ταξίδια το 2017!

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter