Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΑΝΕΚ LINES: “Εθνικός Πρωταθλητής” στα European Business Awards

ANEK LINES ELYROS

H ANEK LINES, ανακηρύχθηκε National Champion και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα European Business Awards. Τα European Business Awards είναι ο κορυφαίος διαγωνισμός της Ευρώπης και στοχεύει στην ανάδειξη της αριστείας και των καλών πρακτικών στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. Η διοργάνωση των European Business Awards, πραγματοποιείται για δέκατη συνεχή χρονιά και υποστηρίζεται από ηγέτες επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς και πολιτικούς εκπροσώπους από όλη την Ευρώπη. Αυτή τη χρονιά, πάνω από 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες πήραν μέρος στον διαγωνισμό.

Η ΑΝΕΚ LINES πέρασε την πρώτη φάση μετά από την αξιολόγησή της από ανεξάρτητη επιτροπή. Η αξιολόγηση αφορούσε τις βασικές αξίες της καινοτομίας, ηθικής και επιτυχίας όπως ορίζονται από τα European Business Awards.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή διάκριση, o Πρόεδρος, της ΑΝΕΚ LINES κ. Γιώργος Κατσανεβάκης δήλωσε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιλεχθήκαμε για να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα ως National Champion. Η διοργάνωση European Business Awards, είναι ευρέως αναγνωρισμένη σε ό,τι αφορά την ανάδειξη των πιο δυναμικών ευρωπαϊκών εταιριών και είμαστε ευτυχείς που αναγνωριστήκαμε σε αυτό το επίπεδο. Κυρίως όμως είμαστε περήφανοι διότι μέσα σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, η ΑΝΕΚ LINES δίνει ένα σήμα αισιοδοξίας για την Ελλάδα που επιμένει, την Ελλάδα που ξεχωρίζει, την Ελλάδα που μπορεί να δείξει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο».

O Αdrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards ανέφερε σχετικά: «Συγχαρητήρια σε όλες τις επιχειρήσεις που με την αξία τους κατάφεραν να διακριθούν σε National Champions και να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι ο βασικός πυλώνας για τη δυνατή παρουσία της Ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας και αντιπροσωπεύουν τις κύριες αρχές που εκπροσωπεί ο διαγωνισμός, την καινοτομία, την ηθική και την επιτυχία».

Ως National Champion, η ΑΝΕΚ LINES θα έχει την ευκαιρία να πει τη δική της, μοναδική, ελληνική ιστορία στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, δίνοντας ένα στίγμα προόδου και αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας μας, στο μεγάλο πανευρωπαϊκό κοινό των European Business Awards.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter