Τρι04162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Με ISO 50001:2011 για ενεργειακή διαχείριση η HSW

Hellenic Seaways Lloyds ISO certificate 7 6 16

Η HELLENIC SEAWAYS, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών και με γνώμονα την εξυπηρέτηση και ασφάλεια των επιβατών και την προστασία του περιβάλλοντος, είναι η πρώτη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που πιστοποιήθηκε με ISO 50001:2011 για ενεργειακή διαχείριση. Η πιστοποίηση έγινε από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης Lloyd’s Register Quality Assurance μετά από κύκλο επιθεωρήσεων στα γραφεία και τα πλοία της εταιρείας και αφορά σε μετρήσεις κατανάλωσης καυσίμων και ηλεκτρισμού στα πλοία και ηλεκτρισμού στα γραφεία, και τη σχετική εκπαίδευση του προσωπικού. Παράλληλα ανανεώθηκαν οι πιστοποιήσεις κατά ISO 9001:2008 και 14001:2004 που αφορούν στην ποιοτική και περιβαλλοντική διαχείριση αντίστοιχα.

H HELLENIC SEAWAYS εφαρμόζει συγκεκριμένη Περιβαλλοντική - Ενεργειακή Πολιτική και Πολιτική Ποιότητας, προσδιορίζοντας όλες τις περιβαλλοντικές παραμέτρους και ενεργειακές απαιτήσεις που αφορούν τις δραστηριότητές της και τις ποιοτικές απαιτήσεις των πελατών της και αναπτύσσει διαδικασίες και προγράμματα με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των επιδόσεών της στους παραπάνω δείκτες.

Ο κ. Α. Αγαπητός, Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENIC SEAWAYS, παρέλαβε την πιστοποίηση κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο πλαίσιο της έκθεσης ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016 από τον κ. Nick Brown, Marine & Offshore Director, Lloyd’s Register και δήλωσε με αφορμή τη βράβευση: “Είμαστε υπερήφανοι που η συνεχής προσπάθειά μας για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και την προστασία του περιβάλλοντος αναγνωρίζεται σε ακόμα ένα ιδιαίτερα σημαντικό πεδίο, αυτό της ενεργειακής διαχείρισης, για πρώτη φορά στην ελληνική Ακτοπλοΐα. Ο σεβασμός στους επιβάτες, τα πληρώματα και το θαλάσσιο περιβάλλον αποτελούν κεντρική αξία της HELLENIC SEAWAYS, και συνεχίζουμε προσηλωμένοι στην προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση”.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter