Κυρ09242017

Last updateΚυρ, 24 Σεπ 2017 9am

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:  ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΈΚΔΟΣΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΈΚΔΟΣΗΣ: ΛΙΑ ΚΟΥΤΣΙΚΑ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η online ναυτιλιακή έκδοση TheSeaNation (www.theseanation.gr), αποτελεί ιδιοκτησία της EPSILON PENCILTEAM COMMUNICATORS S.A. (www.pencilteam.com).

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ : ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha