Δευ08262019

Last updateΚυρ, 25 Αυγ 2019 4pm

Βραβεία Ευκράντη: Βραβείο καλύτερης στρατηγικής επικοινωνίας στην CO-CEO της TOTOTHEO MARITIME Δ. Παναγιώτου Θεοδοσίου

0Efkranti Award

Τα Βραβεία Ευκράντη αποτελούν σημαντικό γεγονός στην ελληνική ναυτιλία κάθε χρόνο και διοργανώνονται από το περιοδικό «Ναυτικά Χρονικά».
Σκοπός τους είναι η ανάδειξη των ναυτιλιακών προσωπικοτήτων της χρονιάς, οι οποίες με την πορεία, τις θέσεις και τις προτάσεις τους σημάδεψαν το απερχόμενο έτος. Η επιλογή των βραβευθέντων γίνεται από μια πολυσυλλεκτική επιτροπή, η οποία αντιπροσωπεύει τα ναυτιλιακά γράμματα, την ακαδημαϊκή έρευνα, την εξειδικευμένη ενημέρωση και το ναυτιλιακό επιχειρείν.
Η απόφαση της κριτικής επιτροπής λήφθηκε λαμβάνοντας υπόψιν τη συνεχή οργανωμένη, διαυγή και ουσιαστική επικοινωνιακή πολιτική που διατηρεί η κ. Θεοδοσίου. Μέσω της θέσης της ως co-CEO της κυπριακής Tototheo Maritime, γνωστού παρόχου τεχνολογικών λύσεων για τη ναυτιλία, καθώς και του πόστου της ως πρόεδρος της WISTA International, η κ. Θεοδοσίου έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην προβολή των θεμάτων αλλά και του δυναμισμού της κυπριακής και εν γένει της ελληνικής ναυτιλίας διεθνώς.
Η τελετή απονομής των Βραβείων Ευκράντη πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαΐου 2019 στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη στον Πειραιά.
Η Tototheo παρέχει παγκοσμίου κύρους εμπειρογνωμοσύνη σε ότι αφορά την παροχή ναυτιλιακών υπηρεσιών, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν Δορυφορικές, Ψηφιακές και Τεχνικές υπηρεσίες όπως και Υπηρεσίες Πλοήγησης και Εξοπλισμού Γέφυρας. Η Tototheo Maritime εδρεύει στην Κύπρο με γραφεία στην Ελλάδα αλλά και συνεργαζόμενα γραφεία στο Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη.
H Tototheo Maritime κατέχοντας μακρά εμπειρία στον τομέα της ναυτιλίας δίνει έμφαση στην παράδοση και την ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογιών, προσφέρει στους πλοιοκτήτες και στους φορείς εκμετάλλευσης ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας τεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Πρωταρχικός και μελλοντικός στόχος της ομάδας μας είναι να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας έχοντας πάντα σταθερή σχέση με το παρόν

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter