Σαβ09222018

Last updateΠαρ, 21 Σεπ 2018 10pm

SeaNation790X90

Ολοκληρώνεται η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Lloyd’s List

BowFagus

Μία εβδομάδα έμεινε για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τα φετινά Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας της Lloyd’s List που θα απονεμηθούν στο πλαίσιο ειδικής τελετής την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 Η υποβολή υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου για τα βραβεία του 2017, τα οποία για άλλη μία φορά υποστηρίζονται από εξέχοντες οργανισμούς της ναυτιλίας και χορηγούς των οποίων ηγείται ως γενικός χορηγός ο ClassNK.

Για τους μακρόχρονα ναυτιλιακούς παίκτες, ταραγμένες, ακόμα και υφεσιακές περίοδοι της ναυτιλίας σημαίνουν πως πάντα θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Σε τέτοιους καιρούς το καθήκον θέσπισης κριτηρίων για να αποφασιστούν αυτοί που θα αξίζουν περισσότερο τα βραβεία γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Είναι μέρος της δουλειάς των ανεξάρτητων κριτών που θα αποφασίσουν για τους νικητές των Ελληνικών Ναυτιλιακών Βραβείων αυτής της χρονιάς και η φετινή ομάδα λαμπρών κριτών είναι ικανότατη να βάλει υψηλές προϋποθέσεις και να πάρει δύσκολες αποφάσεις.

Κάποιοι διαθέτουν εμπειρία από προηγούμενες χρονιές, όπως ο Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας (Greek Shipping Co-operation Committee) Χαράλαμπος Φαφαλιός, ο Πρόεδρος της Helmepa Γεώργιος Γκράτσος, ο Επίτιμος Γενικός Γραμματέας του ΙΜΟ Ευθύμιος Η. Μητρόπουλος, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας Γεώργιος Πατέρας, η Ναυτιλιακή Ιστορικός Τζελίνα Χαρλαύτη και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ναυτικών Γιάννης Χαλάς.

Πρωτοεμφανιζόμενοι στην ομάδα των κριτών είναι ο Βασίλης Μπακολίτσας Πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Μεσογείου του Intertanko, η Ειρήνη Νταϊφά Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά και ο Σταύρος Χατζηγρηγόρης Πρόεδρος της Ένωσης Ναυτιλιακών Τεχνικών Διευθυντών (MARTECMA).

Περισσότερες από 65 εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελληνική ναυτιλία έχουν πάρει μέρος στην ομάδα κριτών των βραβείων, που ανανεώνεται κάθε χρόνο. Πάνω από 170 βραβεία έχουν ήδη παρουσιαστεί στην εκδήλωση, η οποία τώρα διανύει τον 14ο χρόνο, και έχει εγκαθιδρύσει φήμη ως η μεγαλύτερη διενθής ναυτιλιακή
εκδήλωση απονομής βραβείων παγκόσμια. Το φετινό δείπνο για την απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental στην Αθήνα την Παρασκευή στις 24 Νοεμβρίου.

Τα βραβεία προσελκύουν πάντα έναν μεγάλο αριθμό πολύ ανταγωνιστικών υποψηφιοτήτων που υπογραμμίζουν σε βάθος την δυναμική της Ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, ενώ το ακροατήριο στην διάρκεια του δείπνου για την παρουσίαση αποτελείται κατά μέσο όρο από 1000 άτομα, εξέχουσες προσωπικότητες του ναυτιλιακού χώρου και των προσκεκλημένων τους.

Η ευκαιρία να υποβληθεί υποψηφιότητα είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε σχετίζεται με την ναυτιλία, από τους πλέον εξέχοντες εφοπλιστές ως τον τελευταίο υπάλληλο, και έχει με τα χρόνια επικυρώσει την αντικειμενικότητα των κριτών η οποία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εγκαθίδρυση της φήμης των βραβείων για την αμεροληψία και την αξιοπιστία τους.

Οι κριτές μπορούν να επιλέξουν νικητές από τις υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί εγγράφως μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου. Μποεί να υποψηφιότητες διαδικτυακά στην διεύθυνση www.greekshippingawards.gr. Υποψηφιότητες για τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας γίνονται επίσης δεκτές με απλό email ή fax (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; fax: +30 210 4291196)

– ο κορυφαίος Νηογνώμονας ClassNK υποστηρίζει για όγδοη συνεχή χρονιά τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας ως συνολικός χορηγός.

Ο Ιαπωνικός νηογνώμονας ξεκίνησε την συνεργασία του με την κύρια ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής ναυτιλίας, το 2009 ως χορηγός της κατηγορίας ‘Πλοίο της Χρονιάς΄.

Ο ClassNK ηγείται ενός νέου κύματος υποστήριξης για την λαμπρή ετήσια εκδήλωση, όπου θα δείτε κορυφαίες εταιρίες να συμμετέχουν σε διάφορους τομείς της ναυτιλίας υποστηρίζοντας την φετινή εκδήλωση.

Η Janet Wood, διευθύντρια χορηγιών για τα Βραβεία, λέει: ‘Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ποιότητα των εταιριών που χορηγούν τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας, πολλές εκ των οποίων είναι πιστοί υποστηρικτές επί σειρά ετών και είναι ωραίο να υποδεχόμαστε νέους και παλαιούς υποστηρικτές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ως συνολικό χορηγό της εκδήλωσης τον μεγάλο οργανισμό του Νηογνώμονα ClassNK και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε έγκριτες εταιρίες όπως το Κινεζικό Νηογνώμονα που χορηγεί την Πρόποση Σαμπάνιας.

Ο κατάλογος των τωρινών χορηγών των Βραβείων για το 2017 είναι:
Χορηγός της Εκδήλωσης: ClassNK
Χορηγός της Πρόποσης Σαμπάνιας: China Classification Society
Δεξίωση Καλωσορίσματος: Malta Ship Registry

Χορηγοί των Βραβείων:-
Bureau Veritas
Capital Ship Management Corp.
Cyprus Dep. Merchant Shipping
DNV GL
Eurobank
ExxonMobil
IRI /The Marshall Islands Registry
Lloyd’s Register
Marichem Marigases
Palumbo Shipyards
RightShip
The Tsakos Group
Tototheo Maritime
Tsavliris Salvage Group

Τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας έχουν την τιμή να υποστηρίζονται από έναν αριθμό έγκριτων ναυτιλιακών οργανισμών. Οι ακόλουθοι είναι επίσημοι υποστηρικτικοί οργανισμοί για τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία για το 2017:-

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών
Το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδας
Η Ελληνική Επιτροπή Ναυτιλιακής Συνεργασίας
Η Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων
Η Ελληνική Ένωση Εφοπλιστών για τα Επιβατηγά Πλοία
Η Ένωση Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων
Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος - Helmepa
The Propeller Club – Διεθνής Λιμένας Πειραιώς
Η WISTA Ελλάς
Ένωση για τη Ναυτική Διαιτησία
Η Ένωση Τραπεζιτικών και Χρηματοοιοκονομικών Στελεχών της Ελληνικής Ναυτιλίας

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter