Σαβ01202018

Last updateΠαρ, 19 Ιαν 2018 10pm

Οι υποτροφίες της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Εφοπλισμού ΣΥΝ –ΕΝΩΣΙΣ

Sinenosis logoΠέντε υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου μονοετούς φοίτησης ύψους 15.000 ευρώ έκαστη, προκηρύσσει η Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ για σπουδές σε τομείς σχετιζόμενους με τη Ναυτιλία για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, σε Πανεπιστήμια εντός και εκτός Ελλάδος.

Νέος γ.γ. στο International Propeller Club Port of Piraeus

001neosggpropelerΟ Κωστής Κωνσταντίνου είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του International Propeller Club Port of Piraeus μετά την παμψηφεί εκλογή του από τους Κυβερνήτες του Propeller Club κατά την πρώτη συνεδρίαση του έτους.

Δρομολογήθηκε νεότευκτο της OOCL

001OOCL Indonesia Δρομολογήθηκε χθες, λίγο μετά την τελετή της ονομασίας του στο ναυπηγείο Samsung Heavy Industries το έκτο της σειράς των νεότευκτων πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων της OOCL “ OOCL INDONESIA” μεταφορικής ικανότητας 21.413 TEU’s.

Ακυβέρνητο παροπλισμένο Ε/Γ-Ο/Γ

agones grammes 2Ένα ρυμουλκό βρίσκεται αυτή την ώρα δίπλα στο παροπλισμένο Ε/Γ-Ο/Γ Παναγία Αγιάσου που παρασύρεται λόγω των θυελλωδών ανέμων στη θαλάσσια περιοχή 4,4 ναυτικά μίλα νοτιοανατολικά της εισόδου του λιμένα Πειραιά χωρίς επιβαίνοντες.

Νέα πρόταση κινητήρων Mercury από την ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.

Zois efstathiouΔύο νέους τετράχρονους κινητήρες 15 και 20 ίππων, κατασκευασμένους πάνω σε ένα νέο μπλοκ ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου (EFI), ιδιαίτερα ελαφρύ και αξιόπιστο δημιούργησε η Mercury και διαθέτει στην ελληνική αγορά η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,1% της δύναμης του εμπορικού στόλου τον Νοέμβριο

0765 ξηρό φορτίοΑύξηση 1,1% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) τον Νοέμβριο σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Νοεμβρίου 2016 (μείωση 0,1% σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2016 προς το 2015) και πλέον αριθμεί 1.854 πλοία.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι 8 ναυτικοί, πλήρωμα του φορτηγού πλοίου «Andromeda»

andromeda fortigo 1Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι 8 ναυτικοί, πλήρωμα του φορτηγού πλοίου «Andromeda» που εντοπίστηκε στα ανοιχτά της Κρήτης να μεταφέρει 410 τόνους εκρηκτικών με προορισμό πιθανότατα τη Λιβύη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha