Παρ07282017

Last updateΠαρ, 28 Ιουλ 2017 7pm

Συνταξιοδοτικό και ναυτεργατικά ζητήματα σε σύσκεψη με την ΠΝΟ

kouroublis 4423Συνάντηση με την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία είχε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, παρουσία του υφυπουργού Εργασίας Αναστασίου Πετρόπουλου.

Με τομέα logistics ενισχύεται το ναυτιλιακό cluster του Πειραιά

limani emporeumata konteiner peiraiasΤην ενίσχυση του ναυτιλιακού cluster του Πειραιά με την προσχώρηση σε αυτό του πρώτου supply chain and logistics cluster προχωρούν οι επιχειρηματικοί φορείς του Πειραιά. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ) και της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (ΕΕL), που θα λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της MaritimeHellas.

Πρώτος και με διαφορά ο ελληνόκτητος στόλος το 2017

greek shipping05346Με ρυθμό πολύ υψηλότερο του παγκοσμίου στόλου αυξήθηκε το διάστημα 2014-2017 ο ελληνόκτητος εμπορικός στόλος σύμφωνα με στοιχεία της Unctad, παραμένει πρώτος παγκοσμίως και βέβαια διευρύνει το μερίδιο του και την διαφορά από τον δεύτερο στον κόσμο εμπορικό στόλο που είναι ο γιαπωνέζικος.

Ένωση Αξιωματικών ΛΣ: Να μην γίνει ιδιωτικό πάρκινγκ δίπλα στο υπουργείο Ναυτιλίας

145E5B24DF6A882CA64166F2526497E2νησυχία σε ένστολο και πολιτικό προσωπικό που εργάζεται στο κτίριο που στεγάζεται το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην ακτή Βασιλειάδη στην Δραπετσώνα έχουν προκαλέσει πληροφορίες που επικαλείται η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος σύμφωνα με τις οποίες «ο χώρος στάθμευσης που έχει διαμορφωθεί εκτός του οριοθετημένου προαυλίου χώρου του κτιρίου και χρησιμοποιείται από το στρατιωτικό αλλά και το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου πρόκειται να μετατραπεί σε ιδιωτικό πάρκινγκ, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα στελέχη».

Ασία-Β.Ευρώπη: Ο χορός των μεγάλων…

China Shipping Container Lines CSCL containerΆκρως ενδιαφέροντα είναι τα στατιστικά στοιχεία που βλέπυν σταδιακά το φώς της δημοσιότητας αναφορικά με το δυναμικό των πλοίων που καλύπτουν γραμμές Ασίας- Β.Ευρώπης.

Σταθερές τιμές παρά… τη ζήτηση

box ship misc merlion pics8 876Σταθερές παραμένουν οι τιμές (spot prices) στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων μεταξύ Β. Ευρώπης και ΗΠΑ παρά την ισχυρή «ζήτηση».

«ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.» : Ενισχύει την εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών

VAN 1Ένα ακόμη εφόδιο, έρχεται να ενισχύσει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στην αγορά επί δεκαετίες με ευελιξία, συνέπεια και ταχύτητα η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ A.E.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha