Δευ03192018

Last updateΔευ, 19 Μαρ 2018 11pm

poseidonia 2018

Επίσκεψη του Ινδονήσιου Πρέσβη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος

0ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΣΟ Ινδονήσιος Πρέσβης κ. Ferry Adamhar πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου και συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη.

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Ιανουάριο

ellinik naftilia 5366Αυξημένη κατά 1,1% εμφανίστηκε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Ιανουάριο του 2018.

Ψηφιακή επανάσταση: Τα πρώτα της βήματα κάνει η ναυτιλία

0Blockchain 1Τα πρώτα αλλά αποφασιστικά βήματα κάνει η παγκόσμια ναυτιλία καθώς υιοθετεί ψηφιακές τεχνολογίες στα βασικά υποστηρικτικά συστήματα των πλοίων στη ρότα για την μετεξέλιξή τους σε αυτόνομα.

Ενδιαφέρον ΔΕΗ για εξηλεκτρισμό της ναυτιλίας

0ΔΕΗΤο ενδιαφέρον της ΔΕΗ για δραστηριοποίηση στην κατεύθυνση εξηλεκτρισμού της ναυτιλίας εξέφρασε ο κ. Λάζαρος Σταθάκης, εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της επιχείρησης, τονίζοντας ότι η λύση αυτή υπερτερεί έναντι της χρήσης φυσικού αερίου στα πλοία.

Συνάντηση του ΥΝΑΝΠ Π. Κουρουμπλή με American P and I Club

0KOUROYMPLHSΣτο πλαίσιο της επίσκεψης του ΥΝΑΝΠ Π. Κουρουμπλή στις Η.Π.Α, σκοπός της οποίας είναι η εμβάθυνση και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας στον τομέα της ναυτιλίας και των παρακείμενων σε αυτή δραστηριοτήτων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του κ. Κουρουμπλή και του διοικητικού συμβουλίου του American P and I Club του μοναδικού οργανισμού ναυτικής αλληλασφάλισης των ΗΠΑ.

Εύσημα του αμερικανού πρέσβη στην ελληνική ναυτιλία

payatΤο μέγεθος και ο παγκόσμιος αντίκτυπος της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας είναι ένα τεράστιο επίτευγμα, για το οποίο ο ελληνικός λαός είναι δικαιολογημένα υπερήφανος», τόνισε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ. 

Βενιάμης προς ΕΕ: Ακολουθήστε το παράδειγμα της Ελληνικής ναυτιλιακής πολιτικής!

28938871 10211688264070811 1912629446 oΑίσθηση προκάλεσε σε ναυτιλιακούς και πολιτικούς κύκλους η προτροπή του Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρου Βενιάμη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να παραδειγματισθεί από την πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων στα θέματα της ναυτιλίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha