Σαβ11182017

Last updateΣαβ, 18 Νοε 2017 12pm

Η ΤΕΝ μεγάλωσε το στόλο της κατά 30%

NIKOS TSAKOSΜε επιτυχία ολοκλήρωσε ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα νέων ναυπηγήσεων η Tsakos Energy Νavigation (TEN) του Ομίλου Τσάκου.

Στόχος οι… «μικρές και όμορφες»

055eidi ploionΣτόχος οι... «μικρές και όμορφες». Ο λόγος για τις, επί το ελληνικότερο, «νοικοκυρεμένες» «μικρές» ναυτιλιακές εταιρίες διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων οι οποίες διατηρούνται στο προσκήνιο των συζητήσεων περί της συνέχισης ή μη των συνενώσεων του τομέα των εμπορευματοκιβωτίων.

Καλύτερες μέρες έρχονται για την Euroseas

Pittas Euroseas aristidisΚαλύτερες μέρες αναμένει τόσο στο χύδην ξηρό φορτίο όσο και τα containerships η Euroseas.

Η Safe Bulkers επιλέγει Erma First

erma firstH Safe Bulkers, συμφώνησε με την Erma First, για την εγκατάσταση σε όλα τα πλοία του στόλου της το σύστημα Ballast Water Treatment System (BWTS) που κατασκευάζει η ελληνική εταιρεία. 

Θετικό το τρίμηνο για την Seanergy Maritime Holdings Corp.

tsantanis seanergyΤα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο και εννεάμηνο του 2017 ανακοίνωσε η Seanergy Maritime Holdings Corp., σύμφωνα με τα οποία, κατά το τρίτο τρίμηνο του 2017, η Εταιρεία πραγματοποίησε καθαρό κύκλο εργασιών ύψους 18,9 εκ. δολαρίων, αυξημένο κατά 119% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016. Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2017, τα Ίδια Κεφάλαια της Εταιρείας ανήλθαν σε 41,4 εκ. δολάρια και τα ταμειακά της διαθέσιμα σε 10,9 εκ. δολάρια.

Με LNG τα 22άρια της CMA CGM

cma cgm bougainville le plus grand navire francaisΜε υγροποιημένα αέρια (natural gas )για καύσιμα θα κινούνται τα υπό παραγγελία νεότευκτα 22άρια της CMA CGM σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που προέκυψαν από την απόφαση της εταιρίας για την κινητήρια δύναμη των πλοίων της που θα παραδοθούν το 2020.

Εμπορευματοκιβώτια :Πενηντάρια «βλέπει» ο McKinsey το 2067-Διπλάσιο size βλέπει ο Clarkson

cosco ship 640x400Πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, αυτόνομα και με... δυναμικότητα 50.000 teu βλέπει αλλά με ορίζοντα το 2067 ο McKinsey σε μία άκρως ενδιαφέρουσα ανάλυση των τάσεων στις μοναδοποιημένες μεταφορές με ορίζοντα το 2067.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha