Δευ04242017

Last updateΔευ, 24 Απρ 2017 4pm

Στόλο 14 boxships αγόρασε η Navios

Container 00Στόλο από 14 συνολικά πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων panamaxes αγοράζει έναντι 113 εκατομμυρίων δολαρίων η Navios Maritime Holdings από το Rickmers Maritime Trust.

Γιατί τόσος θόρυβος για την ψηφιοποίηση;

CMA CGM alaskaΟι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν εισαχθεί μεγαλοπρεπώς στον τομέα των εμπορευματοκιβωτίων από πενταετίας, τα λιμάνια «κάνουν κατοστάρια» σε αυτοματοποιημένους εξοπλισμούς και ανανέωση προγραμμάτων διαχείρισης εμπορευματικών ροών και τα big data είναι γεγονός.

Στρατηγική συνεργασία Cosco Greece με Skyserv

cosco olp provlitaΗ Cosco Shipping Lines (Greece) S.A. και η Skyserv Α.Ε. Επίγειας Εξυπηρέτησης Αεροσκαφών υπέγραψαν σήμερα Μνημόνιο Συνεργασίας για την ανάπτυξη και προώθηση μίας ενιαίας πλατφόρμας συνδυασμένης διαχείρισης φορτίων που προορίζονται για αεροπορική μεταφορά.

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. ανακοινώνει συμφωνία χρονοναύλωσης ενός Capesize πλοίου

Seanergy takes Delivery of Capesize and Supramax VesselsΗ Seanergy Maritime Holdings Corp. (η «Εταιρεία») (NASDAQ:SHIP) ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει συνάψει συμφωνία χρονοναύλωσης, με μεγάλη ευρωπαϊκή ναυλώτρια εταιρεία για ένα από τα πλοία τύπου Capesize που διαθέτει, το Lordship, για δεκαοκτώ με είκοσι-δύο μήνες.

Αίτηση της ERMA FIRST για πιστοποιητικό από την USCG

44444444untitledΗ ERMA FIRST γίνεται ο πρώτος κατασκευαστής και προμηθευτής παγκοσμίως, Συστήματος Διαχείρισης Θαλασσίου Έρματος (BWTS) ηλεκτρόλυσης πλήρους ροής, που κατέθεσε την αίτηση για Πιστοποιητικό Έγκρισης Τύπου από την Αμερικάνικη Ακτοφυλακή (US Coast Guard Type Approval) την Τρίτη 11 Απριλίου, 2017.

«Ανταγωνισμός» τιμών μεταξύ συμμαχιών και ανεξάρτητων

Container 00Άκρως ενδιαφέροντα είναι τα στοιχεία που έρχονται από τις πρώτες αναλύσεις του πρώτου δεκαπενθημέρου του Απριλίου για τη διαμόρφωση των τιμών διαμετακόμισης μεταξύ Ασίας και Δυτικών ακτών των ΗΠΑ καθώς αποκαλύφθηκε «ανταγωνισμός» τιμών μεταξύ συμμαχιών και ανεξάρτητων στα εμπορευματοκιβώτια.

Στην Alibaba και η K+N

container 004353Αυξάνονται και πληθύνονται οι συνεργασίες από τον τομέα των logistics με την Κινεζική πλατφόρμα που εξειδικεύεται στη διακίνηση εμπορευμάτων Alibaba.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha