Σαβ05262018

Last updateΣαβ, 26 Μαϊ 2018 12pm

poseidonia 2018

Συνεργασία Oracle με Hyundai Merchant Marine

0ΧιουνταιΜε στόχο την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς IT system στηριγμένη σε cloud υποδομή θα συνεργαστούν Oracle με Hyundai Merchant Marine στο πλαίσιο της εισόδου της ναυτιλιακής στις νέες τεχνολογίες.

ΤΕΝ: Σταθερά σε κερδοφόρα ρότα

0TsakosΤη συμπλήρωση 25ετίας από την είσοδό της στη χρηματιστηριακή αγορά πρώτα του Όσλο και στη συνέχεια της Νέας Υόρκης από το 2002 γιόρτασε χθες η Tsakos Energy Navigation στο «Ίδρυμα Νιάρχος» παράλληλα με την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης της.

Εντείνονται οι προβληματισμοί για τα «καθαρά» καύσιμα

0koytiΚοντά στα δέκα δισ δολάρια εκτιμούν υψηλόβαθμα στελέχη του τομέα των εμπορευματοκιβωτίων την επιβάρυνση από την εφαρμογή των κανονισμών για «καθαρά» καύσιμα στη ναυτιλία σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο marine money China ship finance & offshore summit.

Τιμή καυσίμων: Λήψη μέτρων έκτακτης ανάγκης συστήνει η MSC

Mediterranean Shipping Company vesselΠροειδοποίηση στο πελατειακό της δυναμικό για την αναγκαιότητα λήψης έκτακτων μέτρων εξ αιτίας της ανόδου των τιμών των καυσίμων φαίνεται πως έχει απευθύνει η MSC.

Νέας γενιάς Ro-Ro για το Grimaldi Group «δια χειρός» Knud E Hansen

0ΓκριμάλντιΣε συνεργασία του Energy Saving Department of the Grimaldi Group με την Knud E Hansen σχεδιάστηκαν τα τελευταίας γενιάς Ro-Ro για το Grimaldi Group που θα κτιστούν στα ναυπηγεία Nanjing Jinling Shipyard της Κίνας με τα οποία έχει έρθει σε συμφωνία η σχεδιάστρια εταιρία.

Αυτόνομα πλοία: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις σε επίπεδο ΙΜΟ

0αυτόνομοΣε αναψηλάφηση των κανονιστικών πλαισίων οδηγείται σύμφωνα με πληροφορίες ο ΙΜΟ με στόχο να καταστεί σαφές αν σε αυτά υπάρχουν πεδία στα οποία μπορεί να προσαρτηθούν και τα αυτόνομα πλοία ή θα πρέπει να γίνουν νέες ρυθμίσεις.

Θα «πετάξει» η τιμή του βαρελιού λέει η Morgan Stanley

petrelaio 00Η ζήτηση από τον παγκόσμιο στόλο για ραφιναρισμένα καύσιμα λόγω των μέτρων που επιβάλλονται και έχουν αποφασιστεί σε επίπεδο ΙΜΟ θα οδηγήσει σε αύξηση της τιμής του πετρελαίου (βαρέλι) σύμφωνα με εκτιμήσεις της Morgan Stanley.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ