Σαβ08192017

Last updateΣαβ, 19 Αυγ 2017 8am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Αποτελέσματα προκαταρκτικών εξετάσεων

naftiki ekpaidefsi 88Από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου https://results-abilities.it.minedu.gov.gr από χθες, Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017, αναρτώνται τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

«Παιχνίδια» με την προσφορά και ζήτηση με φόντο τα orderbook

323 CMA CGM CCΣτη «διαχείριση» του ισοζυγίου προσφοράς- ζήτησης και τα διοικητικά «παιχνίδια» στον τομέα των εμπορευματοκιβωτίων έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους αναλυτές που επιχειρούν να αποτυπώσουν στοιχεία της «ρότας ανάκαμψης» που έχει χαράξει ο τομέας.

Βολές ΠΕΝΕΝ για τη συμφωνία ΣΕΕΝ-ΠΝΟ

aktoploia pno 44354Βολές για την συμφωνία στην οποία κατέληξαν χθες ΠΝΟ και ΣΕΕΝ για την ΣΣΕN στην ακτοπλοΐα εξαπέλυσε η πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού.

Maersk: «Όχι» σε παραγγελίες νέων μεγάλων containerships

box ship misc merlion pics8 876H Maersk Line δεν έχει σχέδια για να ναυπηγήσει και άλλα «mega» πλοία στα επόμενα δύο χρόνια και θεωρεί ότι θα είναι πολύ θετικό για την αγορά των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και άλλοι liners να κάνουν το ίδιο.

Επιτυχίες για το HHLA

0023 ΑμβούργοΕξαιρετικά ευοίωνες είναι οι προοπτικές για το Hamburger Hafen und Logistik AG (HHLA), που διαχειρίζεται τρία container terminals στο λιμάνι του Αμβούργου.

Αρκτικές ρότες «βλέπουν τα κουτιά»…

1422 αρκτικές ρότες Άλλη μία εταιρία διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων ήρθε να προστεθεί στην ομάδα των ναυτιλιακών εταιριών του τομέα που διερευνούν το ενδεχόμενο μελλοντικής χρήσης ρότας από τον Αρκτικό κύκλο.

Χαμόγελα για τους μετόχους της Star Bulk

starbulkΤην καλύτερη απόδοσης μεταξύ όλων των μετοχών των ναυτιλιακών εταιρειών που διαχειρίζονται πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου, είχε χθες η μετοχή της Star Bulk Carriers.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha