Σαβ06242017

Last updateΣαβ, 24 Ιουν 2017 10am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Δεκατέσσερα νεότευκτα για την China COSCO Shipping

cosco 5Δεκατέσσερα νεότευκτα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων πρόκειται να προσθέσει η China COSCO Shipping με ορίζοντα πέραν της διετίας στο στόλο της.

Στοιχεία για box carriers

COSCO 64jΣτοιχεία για την κατάταξη του στόλου των box carriers παρουσίασε ο ιστότοπος statista.com με ένα «γράφημα» στο οποίο απεικονίζεται η δύναμη των στόλων.

Μινωικές Γραμμές: Την γενική πρακτόρευση στην Ελλάδα της Grimaldi Euromed, ενέκρινε η ΓΣ

grmaldi group 00Τη σύμβαση ανάθεσης στις Μινωικές Γραμμές της γενικής πρακτόρευσης στην Ελλάδα της Grimaldi Euromed S.p.A., εταιρείας του Ομίλου Grimaldi, ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της πρώτης.

Πρόταση ναυτιλιακών φορέων στον ΙΜΟ για μείωση των εκπομπών Co2

Shipping emissions general 2 e1437048278761 620x330Πρόταση στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό, με στόχο τη σημαντική μείωση των εκπομπών Co2 στον παγκόσμιο ναυτιλιακό τομέα, κατέθεσαν η BIMCO, η Intercargo, το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και η Intertanko.

Συνάντηση για την έκδοση ναυτιλιακών εταιρικών ομολόγων

kouroublis 94255Σύσκεψη για την έκδοση ναυτιλιακών εταιρικών ομολόγων οργάνωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Στη σύσκεψη προσεκλήθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη διαδικασία της έκδοσης φορείς.

Χ. Φαφαλιός: Αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της ναυτιλίας αποδυναμώνoυν την Ευρώπη!

Haralambos FafaliosΕίναι επιτακτική ανάγκη για την Ελλάδα και για την ίδια την Ευρώπη να μη γίνουν αλλαγές στην υφιστάμενη νομοθεσία για τη ναυτιλία τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου (Committee) Χαράλαμπος Φαφαλιός, μιλώντας χθες στην ετήσια συνέλευση της Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

«Πονάει» overcapacity; «Κόψει»... overcapacity

asiatika nafpigeia 12Μία «επαναστατικού περιεχομένου» πρόταση, την οποία μάλλον δεν θα υιοθετήσουν τα Ασιατικά ναυπηγεία γενικώς κατέθεσε πρόσφατα ο Γερμανός shipowner Claus-Peter Offen.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha