Δευ04242017

Last updateΔευ, 24 Απρ 2017 4pm

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Τα καλύτερα έρχονται για την αγορά dry bulk

dry bulk 5mΣταθερά στις 1.290 μονάδες παρέμεινε ο Baltic Dry Index (BDI), για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, πριν εγκατασταθεί στις 1.278 μονάδες στις 19 Απριλίου.

Νέα πειρατική επίθεση στις ακτές της Σομαλίας

piracy 593Ένα πλήρωμα δεξαμενόπλοιου κατάφερε να αποτρέψει μια απόπειρα κατάληψης του πλοίου από πειρατές στη Σομαλία, σύμφωνα με το International Maritime Bureau.

Ελληνο-Ιταλική διημερίδα των Propeller Club στον Πειραιά

deksamenoploio pontoporos nautilia emporikos stolosΚαλεσμένοι του Propeller Club Πειραιά, εκπρόσωποι των 22 Propeller Clubs της Ιταλίας έρχονται στην χώρα μας με σκοπό να συναντηθούν με τα μέλη της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας αλλά και των Propeller Clubs της Ελλάδος. Ο Πρόεδρος των Propeller Clubs Ιταλίας, Umberto Masucci, ηγείται μίας ομάδας επιφανών εκπροσώπων της ιταλικής ναυτιλιακής οικογένειας συμπεριλαμβάνοντας διευθυντικά στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, λιμενικών και ασφαλιστικών οργανισμών αλλά και ναυτιλιακών πανεπιστήμιων.

Στόλο 14 boxships αγόρασε η Navios

Container 00Στόλο από 14 συνολικά πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων panamaxes αγοράζει έναντι 113 εκατομμυρίων δολαρίων η Navios Maritime Holdings από το Rickmers Maritime Trust.

WSJ: Δεν βλέπουν κέρδη οι Freight Carriers στις ΗΠΑ

cma cgm bougainville le plus grand navire francaisΣτις επιδράσεις και αλληλεπιδράσεις τμημάτων της αλυσίδας των logistics ως προς τη διαμόρφωση της κερδοφορίας ή μη εστιάζει ουσιαστικά δημοσίευμα της Wall Street Journal σύμφωνα με το οποίο δεν βλέπουν κέρδη οι Freight Carriers στις ΗΠΑ.

«Μαικήνας» των Digital Start-Ups η Maersk

maersk conatiner 2Έκδηλη είναι η διάθεση της Maersk να υποστηρίξει τις Digital Start-Ups δραστηριότητες ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με τους τομείς των transport και logistics.

Σε ακυβερνησία το «MSC Mirella»

MSC MirellaΑκυβερνησία δήλωσε το «MSC Mirella», 7 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Μήλου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha