Παρ09222017

Last updateΠαρ, 22 Σεπ 2017 10am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Σαρωνικός: Πολιτικής αντιπαράθεσης και εργασιών απορρύπανσης συνέχεια

petreleokilida 708Με φόντο την οξεία πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης αξιωματικής αντιπολίτευσης και για τους χειρισμούς της ηγεσίας του ΥΝΝΠ μετά το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ», τις δηλώσεις της εκπροσώπου του EMSA και του χρονολόγιου ναύλωσης του πλοίου του, συνεχίζονται οι εργασίες απορρύπανσης των ακτών του Σαρωνικού.

Έκτακτες επιθεωρήσεις δεξαμενοπλοίων

kouroublis 0543Εντολή στον Κλάδο Επιθεώρησης Πλοίων, για τη διενέργεια έκτακτης επιθεώρησης στα Δεξαμενόπλοια με ελληνική σημαία, που εκτελούν πλόες στο εσωτερικό, έδωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Η Maersk πουλά μονάδα βυτιοφόρων για 1,17 δισ. δολάρια

1471172 deal 930 2Η A.P. Moeller-Maersk ανακοίνωσε πως θα πουλήσει την μονάδα βυτιοφόρων στον κύριο μέτοχό της, για 1,17 δισ. δολάρια, στο πλαίσιο μίας ακόμα κίνησης για περιορισμό των εκτεταμένων δραστηριοτήτων της.

Και η MSC στα… 22 άρια

031 MSC Oscar Μετά την CMA CGM που αποφάσισε να επενδύσει στα 22.000 TEU’s mega boxships και η Mediterranean Shipping Co (MSC),όπως αποκάλυψε το Lloyd’s List, παραγγέλνει έντεκα πλοία με αυτή τη μεταφορική ικανότητα.

Σαρωνικός: Συνεχίζονται οι προσπάθειες απορρύπανσης εν μέσω πολιτικής αντιπαράθεσης

0000000 petrelaiokilida ellinikoΕν μέσω πολιτικής αντιπαράθεσης και με εκατέρωθεν βολές μεταξύ ΝΔ και ηγεσία του ΥΝΝΠ, μετά και την σε υψηλούς τόνους συζήτηση του θέματος της ρύπανσης του Σαρωνικού και των ευθυνών για τους χειρισμούς στη Βουλή, συνεχίζονται οι προσπάθειες απορρύπανσης.

Σε κερδοφόρα πλεύση και η APL

0007 APLΜετά από μία συναπτή επταετία η με βάση τη Σιγκαπούρη APL επέστρεψε στην κερδοφορία.

Δρομολόγησε εμπορικό τραίνο στην Κίνα η Maersk line

0222 MAERSK treno KinaΜπορεί οι Κινέζοι να εκσυγχρονίζουν τις σιδηροδρομικές υποδομές στη Βαλκανική αλλά οι Δανοί δρομολόγησαν εμπορικά τραίνα στην Κίνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha