Σαβ01202018

Last updateΠαρ, 19 Ιαν 2018 10pm

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Οι υποτροφίες της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Εφοπλισμού ΣΥΝ –ΕΝΩΣΙΣ

Sinenosis logoΠέντε υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου μονοετούς φοίτησης ύψους 15.000 ευρώ έκαστη, προκηρύσσει η Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ για σπουδές σε τομείς σχετιζόμενους με τη Ναυτιλία για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, σε Πανεπιστήμια εντός και εκτός Ελλάδος.

Νέος γ.γ. στο International Propeller Club Port of Piraeus

001neosggpropelerΟ Κωστής Κωνσταντίνου είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του International Propeller Club Port of Piraeus μετά την παμψηφεί εκλογή του από τους Κυβερνήτες του Propeller Club κατά την πρώτη συνεδρίαση του έτους.

Αποχωρεί η Rolls-Royce από το ναυτιλιακό κομμάτι(;)

0034Rolls RoyceΤο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τις ναυτιλιακές δραστηριότητες φαίνεται να εξετάζει σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φώς της δημοσιότητας στο πλαίσιο μίας επιχειρηματικής-επιχειρησιακής αναδιάρθρωσης η Rolls-Royce.

Δρομολογήθηκε νεότευκτο της OOCL

001OOCL Indonesia Δρομολογήθηκε χθες, λίγο μετά την τελετή της ονομασίας του στο ναυπηγείο Samsung Heavy Industries το έκτο της σειράς των νεότευκτων πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων της OOCL “ OOCL INDONESIA” μεταφορικής ικανότητας 21.413 TEU’s.

Διακρατική συμφωνία αναγνώρισης πιστοποιητικών των ναυτικών, μεταξύ Ελλάδας και Ιορδανίας

0021diakratikiΣυμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ιορδανίας για την αμοιβαία αναγνώριση των πιστοποιητικών των ναυτικών, υπέγραψε χθες (16/01/2018), ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ακυβέρνητο παροπλισμένο Ε/Γ-Ο/Γ

agones grammes 2Ένα ρυμουλκό βρίσκεται αυτή την ώρα δίπλα στο παροπλισμένο Ε/Γ-Ο/Γ Παναγία Αγιάσου που παρασύρεται λόγω των θυελλωδών ανέμων στη θαλάσσια περιοχή 4,4 ναυτικά μίλα νοτιοανατολικά της εισόδου του λιμένα Πειραιά χωρίς επιβαίνοντες.

Αυξάνεται και πληθύνεται το capacity των boxships

01075885 εμπορευματοκιβωτίαΣτοιχείων και αναλύσεων συνέχεια. Σύμφωνα με τον Alphaliner το vessel capacity που διαχειρίζονται οι 15 κορυφαίοι container carriers αυξήθηκε μέσα στο 2017 κατά12.6%

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha