Παρ07212017

Last updateΠαρ, 21 Ιουλ 2017 7am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Επίσκεψη εργασίας ΥΝΝΠ στην «Ναυπηγεία Ελευσίνος ΑΕ»

8888DSC 0486Επίσκεψη εργασίας στην «Ναυπηγεία Ελευσίνος ΑΕ» πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Χρήστο Λαμπρίδη.

Σκληρές ναυμαχίες» μεταξύ διεθνών ναυτιλιακών κέντρων

asia singapore pasir panjang terminalΤην... «καυτή ανάσα» της Σαγκάης «νοιώθουν» ήδη τα τέσσερα μεγαλύτερα και ρώτα στην παγκόσμια κατάταξη διεθνή ναυτιλιακά κέντρα όπως η Σιγκαπούρη, το Λονδίνο, το Χόνγκ -Κόνγκ και το Αμβούργο.

Εξοπλισμών συνέχεια για το Liverpool2

liverpool port 53553Ηλεκτρομηχανολογικών εξοπλισμών συνέχεια για το λιμάνι του Λίβερπουλ (Liverpool2 terminal) με στόχο την άμεση εκφόρτωση των μεγαλύτερων σε μεταφορική ικανότητα πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Νέος θαλάσσιος γίγαντας για τον Όμιλο Grimaldi-Παρέλαβε το Grande Baltimora

Grande BaltimoraΚατά τη διάρκεια μιας σύντομης τελετής που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουλίου στα κινεζικά ναυπηγεία του Jinling στο Nanjing, ο όμιλος Grimaldi, παρέλαβε το Pure Car & Truck Carrier Grande Baltimora.

Επικίνδυνη ζώνη για απαγωγές ο Κόλπος της Γουινέα

somali pirates 86151882Στοιχεία ενός report από το UK P&I club αποτυπώνει τους κινδύνους για ενδεχόμενη αύξηση των απαγωγών, σε πειρατικές επιθέσεις, με στόχο την καταβολή λύτρων στην ευρύτερη θαλάσσια ζώνη του Κόλπου της Γουινέα που εστιάζει την προσοχή του.

Συνεργασία CMA CGM με το Seatrade Group

cma cgm 0kjΣυνεργασία σε ένα νέο σέρβις μεταξύ της CMA CGM και του Seatrade Group που ειδικεύεται στο τομέα των reefer transport ανακοινώθηκε πρόσφατα με ορίζοντα ενεργοποίησης τον Οκτώβριο φέτος.

Έτοιμη να τα «βάλει» με τις ναυτιλιακές εταιρείες η ΙΚΕΑ

ikea3Η ΙΚΕΑ, η μεγάλη σουηδική αλυσίδα παραγωγής και εμπορίας επίπλων, καλεί τους πλοιοκτήτες να συμμορφωθούν με τους περιβαλλοντικούς κανόνες που έχει υιοθετήσει ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (ΙΜΟ) σχετικά με την μείωση των εκπομπών διοξειδίου του θείου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha