Κυρ05282017

Last updateΚυρ, 28 Μαϊ 2017 9am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Σε Ελλάδα και Σερβία επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους για επενδύσεις οι Κινέζοι

neos provlitas olp 35353Ελλάδα και Σερβία παρουσιάζουν για τους Κινέζους μεγαλύτερο ενδιαφέρον για επενδύσεις, έναντι των άλλων γειτονικών χωρών της Βαλκανικής και της Μαύρης Θάλασσας, είπε ο ερευνητής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων «Clingendael» της Ολλανδίας, Frans Paul Van Der Putten, μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου «Balkans & Black Sea Cooperation Forum», οι εργασίες του οποίου ολοκληρώνονται σήμερα στις Σέρρες.

Αναζητούνται άμεσες λύσεις για την Πλοηγική

1 ploigidaΣτραμμένο το βλέμμα στην ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής από την οποία προσδοκούν άμεσες λύσεις για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την Πλοηγική Υπηρεσία στο λιμάνι του Πειραιά παραμένουν οι χρήστες των εγκαταστάσεών του τόσο του εμπορικού όσο και του τμήματος που είναι αφιερωμένο στην κρουαζιέρα.

Κερδοφόρο το τρίμηνο για την StealthGas

Vafias ΧΚέρδη 2 εκατ. δολαρίων σημείωσε το α’ τρίμηνο του 2017 η Stealthgas συμφερόντων Χάρη Βαφειά, ξεπερνώντας το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016 όπου είχε καταγράψει κέρδη 600.000 δολαρίων.

Πέθανε ο εφοπλιστής Αλέξανδρος Γουλανδρής

goulandris alexΈφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα, ο εφοπλιστής Αλέξανδρος Γουλανδρής.

Ένα δις δολάρια ρίχνει το Ντουμπάι στη ναυτιλία

bulk carriers 55Ένα δις δολάρια, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του Reuters θα διαθέσει το Ντουμπάι προκειμένου να αναπτύξει την ναυτιλιακή του δραστηριότητα.

Στον ορίζοντα τα 25άρια;

Samsung Heavy Industries Swings to Full Year LossΕπανέρχονται στο προσκήνιο οι συζητήσεις περί της πιθανότητας ναυπήγησης ακόμη μεγαλύτερων, σε μεταφορική ικανότητα TEU’s , πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Σομαλία: Πειρατές κατέλαβαν ιρανικό αλιευτικό

newego LARGE t 1101 4205212 type13031Σομαλοί πειρατές κατέλαβαν σήμερα ένα ιρανικό αλιευτικό πλοίο, το οποίο σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν για να εξαπολύσουν επιθέσεις εναντίον μεγαλύτερων, πιο πολύτιμων πλοίων, δήλωσε ο δήμαρχος μιας σομαλικής πόλης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha