Τετ08152018

Last updateΤετ, 15 Αυγ 2018 7pm

700X60toChania

Σύσκεψη για τον ΟΛΕ

elefsina limani

Συνάντηση με εκπροσώπους της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας είχε νωρίτερα σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Σταύρος Δρακονταειδής, ο αντιπρόεδρος του ΟΛΕ ΑΕ Σταμάτης Κοιλάκος και ο Λιμενάρχης Ελευσίνας Πλοίαρχος ΛΣ Τρύφων Κοροντζής.

Ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην προάσπιση του Δημοσίου Συμφέροντος, το οποίο αποτελεί πολιτική και προσωπική προτεραιότητα, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα στο ΥΝΑΝΠ. Επανέλαβε την εντολή που έχει δώσει για καταλογισμό του συνόλου των οφειλομένων στον ΟΛΕ ΑΕ τελών ναυαγίου, και για την κίνηση των διαδικασιών αναγκαστικής είσπραξης των εν λόγω τελών

.Ο Υπουργός ζήτησε από το Λιμεναρχείο πρακτικό των λεπτομερών ελέγχων που έχουν γίνει και που συνεχίζονται, για τα παροπλισμένα και τα εγκαταλειμμένα πλοία, για το φορτίο τους και για τις ποσότητες καυσίμων και λιπαντικών που ενδεχομένως βρίσκονται στα πλοία αυτά.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter