Κυρ05202018

Last updateΚυρ, 20 Μαϊ 2018 10am

poseidonia 2018

Κουρουμπλής για ΟΛΘ: H Θεσσαλονίκη αποτελεί πλέον ένα κομβικό κέντρο μεταφορών

kouroublis 005454

Μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εξαγορά του 67% του ΟΛΘ από το σχήμα, στο οποίο συμμετείχαν η «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», η «Belterra Investments Ltd.» του ομίλου Ιβάν Σαββίδη και η «Terminal Link SAS». Όπως είπε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, «αυτή η κυβέρνηση, που κατηγορείται ότι είναι νέα, στα ζητήματα διαπραγμάτευσης συγκριτικά με άλλες περιπτώσεις έφερε καλύτερα αποτελέσματα» και πρόσθεσε:

«Ειλικρινά, δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, αλλά εξασφαλίζοντας την εργασιακή ειρήνη στη Θεσσαλονίκη και τη δέσμευση του πρωθυπουργού για τον προβλήτα 1, φτάσαμε σε ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί όλους. Δεν είναι ότι ικανοποιεί μόνο εμάς, έχει να κάνει με ένα κλίμα εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία».

Σύμφωνα με το κυβερνητικό στέλεχος, «η Θεσσαλονίκη μπορεί να παίξει έναν πολύ μεγάλο ρόλο για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Μάλιστα, μετά και τη σύνδεσή της με την Εγνατία και τον Σιδηρόδρομο, αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον για πάρα πολλούς επενδυτές και αποτελεί πλέον ένα πολύ σημαντικό, κομβικό κέντρο μεταφορών».

 

Πηγή: www.euro2day.gr

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha