Πεμ02212019

Last updateΠεμ, 21 Φεβ 2019 7am

Celebrity Cruises : Στην τελική φάση κατασκευής το Celebrity Edge

0σελεμπριτιετχζ

Στην τελική φάση των ναυπηγικών εργασιών βρίσκεται πλέον το νεότευκτο Celebrity Edge της Celebrity Cruises στο ναυπηγείο STX στο Σαίντ Ναζέρ στη Γαλλία. Πρόκειται για το πρώτο πλοίο μίας σειρά νεότευκτων της κλάσης τους για την εταιρία η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Celebrity Cruises Lisa Lutoff-Perlo χαιρέτισε σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι :με έτοιμη την εξωτερική πλευρά, η καταπληκτική ομάδα του STX στη Γαλλία θα στρέψει τώρα την προσοχή της στο να κάνει πραγματικότητα τους επιμελώς σχεδιασμένους χώρους, τις μοναδικές καμπίνες και τις πολυτελείς σουίτες".
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρίας το Celebrity Edge θα αφιερώσει την εναρκτήρια σεζόν του σε δρομολόγια στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική πριν ταξιδέψει τους επιβάτες στη Μεσόγειο το 2019 με δρομολόγια από 7 έως 11 νύχτες από εμβληματικές πόλεις της Ευρώπης όπως η Βαρκελώνη και η Ρώμη. Με λιμάνι εκκίνησης το Φορτ Λοντερντέηλ (Φλόριντα) το Celebrity Edge θα πραγματοποιήσει το πρώτο του δρομολόγιο στις 21 Νοεμβρίου 2018 ενώ από το 2020 έως το 2022 άλλα τρία πλοία θα προστεθούν στη συγκεκριμένη σειρά.
Η Celebrity Cruises είναι συνώνυμη της μοντέρνας πολυτέλειας καθώς σύγχρονος σχεδιασμός και ζεστοί χώροι, σε συνάρτηση με την εκπληκτική εξυπηρέτηση που μόνο η Celebrity Cruises μπορεί να δώσει συνθέτουν ένα ιδιαίτερο σκηνικό. Όλα τα στοιχεία του σκάφους είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν στους ταξιδιώτες μια πρωτόγνωρη και ασύγκριτη εμπειρία. Τα 12 κρουαζιερόπλοια της εταιρίας παρέχουν διακοπές μοντέρνας πολυτέλειας επισκεπτόμενα και τις 7 ηπείρους. Η Celebrity Cruises προσφέρει επίσης εντυπωσιακές ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Αλάσκα και τον Καναδά. Είναι μια από τις 6 εταιρίες κρουαζιέρας που λειτουργούν υπό την παγκόσμια εταιρία κρουαζιέρας Royal Caribbean Cruises.
Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services, που αντιπροσωπεύει την εταιρία , έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αγορά που υπερβαίνει το μισό αιώνα. Συνεχίζει δυναμικά ακολουθώντας την παράδοση υψηλού επιπέδου ποιότητας και τεχνογνωσίας που έχει κατοχυρώσει όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει μια μεγάλη σειρά ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, υπηρεσίες VIP, tour operating, επίγεια εξυπηρέτηση και οργανωμένες εκδρομές, μαζί με άλλες καινοτόμες δραστηριότητες στεριάς, για επιβάτες κρουαζιέρας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter