Δευ12092019

Last updateΚυρ, 08 Δεκ 2019 11am

Στην Θεσσαλονίκη το κρουζιερόπλοιο "ASTOR"

astror-1

Κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης προερχόμενο από τα Δαρδανέλια το κρουαζιερόπλοιο "ASTOR", της εταιρείας Global Maritime Group και πρόκειται να αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα στις 18:0-00 με προορισμό τη Νάξο.

Έχει 438 επιβάτες κυρίως γερμανικής υπηκοότητας και πλήρωμα 280 άτομα. Από νωρίς το πρωί οι επιβάτες του πλοίου κυκλοφορούν και ξεναγούνται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Επίσης αύριo το πρωί Σάββατο 19 Οκτωβρίου πρόκειται να επισκεφθεί το λιμάνι, το κρουαζιερόπλοιο LUIS AURA με 200 επιβάτες κυρίως αμερικανούς και 300 άτομα πλήρωμα και να αναχωρήσει στις 20:00 με προορισμό την Καβάλα.

Η περίοδος κρουαζιέρας φέτος άνοιξε νωρίς στις 14 Απριλίου ενώ πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 28 Νοεμβρίου. Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να επισκεφθούν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης άλλα 4 κρουαζιερόπλοια.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΟΛΘ ΑΕ Στέλιος Αγγελούδης επισημαίνει: «Σταθερός στόχος της διοίκησης ΟΛΘ Α.Ε τα τελευταία τρία χρόνια είναι η ενίσχυση της Θεσσαλονίκης ως προορισμός κρουαζιερόπλοιων.

Στο πλαίσιο αυτό η ΟΛΘ Α.Ε προβάλλει συστηματικά στις εταιρείες του κλάδου τα πλεονεκτήματα της πόλης , της ευρύτερης περιοχής και του λιμένα. Η προσπάθεια αυτή αποδίδει ήδη αποτελέσματα και θα συνεχιστεί προς όφελος του τουρισμού και της οικονομίας της Θεσσαλονίκης».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter