Πεμ06202019

Last updateΠεμ, 20 Ιουν 2019 8am

Κρουαζιέρα: Κριτήριο η καλή κουζίνα; Ναι και όμως…

0γκουρμε

Μπορεί να επηρεάσει την επιλογή ενός εν δυνάμει επιβάτη η κουζίνα που προσφέρεται σε κρουαζιερόπλοιο;

Μπορεί απαντούν σχεδόν μονολεκτικά αναλυτές του τομέα της κρουαζιέρας της προσοχής των οποίων δεν έχει διαλάθει το γεγονός ότι «σιωπηρά» σχεδόν η μια μετά την άλλη όλες οι εταιρίες με διαφορετικούς τρόπους έχουν αρχίσει να διαφημίζουν την κουζίνα τους, τους σεφ που είναι επικεφαλής, ενίοτε τιμημένους με αστέρια της michelin, και τις επιλογές τους. Δεδομένης της αύξησης του ενδιαφέροντος για πολυτελείς κρουαζιέρες αλλά και του ανταγωνισμού με τα μέγα yachts οι κουζίνες ήρθαν στην επιφάνεια... Πιο πρόσφατη περίπτωση της γκουρμέ στρατηγικής που ακολουθούν οι εταιρίες αυτή της Seven Seas Cruises η οποία στο μενού της ενέταξε και φυτικές επιλογές απευθυνόμενη σε συγκεκριμένα κοινά. Να σημειωθεί τέλος ότι εκτός των άλλων σε κρουαζιέρες περιπέτειας, όπου ο αριθμός των επιβατών είναι μικρός ανά πλοίο υπάρχει και η εξειδίκευση του μενού ανά επιβάτη με την ανάλογη βέβαια επιβάρυνση στο συνολικό κόστος της κρουαζιέρας συμπεριλαμβανομένων ακριβών ποτών και επιλεγμένων πούρων.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter