Παρ12132019

Last updateΠεμ, 12 Δεκ 2019 9pm

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Νέοι ελληνικοί προορισμοί για την Celebrity Cruises

0celebrity edgeΠροσεγγίσεις σε Ζάκυνθο, Ύδρα και Θεσσαλονίκη για κρουαζιερόπλοια της Celebrity Cruises περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία και αφορά στη διετία 2021-22 για 280 προορισμούς σε 75 χώρες.

Κρουαζιέρα :Με πέντε drydocking «κλείνει» η χρονιά

010 ντοκΜε πέντε drydocking για αντίστοιχο αριθμό κρουαζιερόπλοιων «κλείνει» η χρονιά για τις ναυπηγικές μονάδες που έχουν αποκτήσει «εξειδίκευση» στην αναμόρφωση των εσωτερικών χώρων αλλά και την επιμήκυνση κρουαζιερόπλοιων.

Celestyal Cruises : Επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με το «Εκλεκτό Αιγαίο»

0Chris TheofilidisΗ Celestyal Cruises, βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, με την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου να αποτελεί το επίκεντρο της στρατηγικής της φιλοσοφίας, πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση στο Celestyal Crystal, ενόψει του νέου χειμερινού δρομολογίου κρουαζιέρας με την ονομασία «Εκλεκτό Αιγαίο».

Κρουαζιέρα: Στον ορίζοντα οι… νέοι

0ποταμΘεαματική μεταστροφή στις πολιτικές προσέγγισης του πελατειακού δυναμικού της κρουαζιέρας παρατηρείται και στον τομέα των ποτάμιων κρουαζιέρων.

Διασώσεις στην Αρκτική

0HurtigrutenΗ με γεωμετρική πρόοδο αύξηση του ενδιαφέροντος του κοινού της κρουαζιέρας για τις «παγωμένες ρότες» και τις κρουαζιέρες περιπέτειας οδήγησε την Association of Arctic Expedition Cruise Operators να ανεβάσει τα στάνταρ ασφάλειας σε περίπτωση ατυχήματος.

Ευρεία σύσκεψη της Ολομέλειας της Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής Κρουαζιέρας

0σύσκεψηΕυρεία σύσκεψη της Ολομέλειας της Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής Κρουαζιέρας (ΕΣΕΚ) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Προσφορές ενόψει Black Friday & Cyber Monday ανακοίνωσε η Celestyal Cruises

0Photo Celestyal CrystalΗ Celestyal Cruises, βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, με αφορμή τις διεθνείς ημέρες Black Friday & Cyber Monday προτείνει τις κρουαζιέρες της ως μία επιλογή δώρου για τις γιορτές, ανακοινώνοντας ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, ώστε ακόμη περισσότεροι επιβάτες να απολαύσουν την εμπειρία ταξιδιού που προσφέρει η εταιρεία – συμπεριλαμβανομένων και των νέων διευρυμένων δρομολογίων που παρουσίασε πρόσφατα.

Χρονιά ορόσημο το 2020 για τις ποτάμιες κρουαζιέρες

0ποταμΜετά τις κρουαζιέρες περιπέτειας οι ποτάμιες κρουαζιέρες «αναδύονται» στον ορίζοντα του τομέα της παγκόσμιας κρουαζιέρας που γνωρίζει πρωτόγνωρη ανάπτυξη. Το προσεχές έτος αναμένεται να είναι χρονιά ορόσημο για τις ευρωπαϊκές ποτάμιες κρουαζιέρες καθώς επιχειρήσεις που διατηρούν στόλο ποταμόπλοιων εισέρχονται σε νέες παραγγελίες για σκάφη με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και κυρίως με υβριδικά συστήματα πρόωσης κατ αναλογία αυτού που συμβαίνει με τα κρουαζιερόπλοια περιπέτειας.

Δύο ακόμη πλοία παράγγειλε η Ponant

0PonantΑυξάνεται και πληθύνεται ο στόλος των κρουαζιερόπλοιων της ειδικής κατηγορίας «εξερεύνησης».

Επαναλειτούργησε η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας

0wΕπαναλειτούργησε η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας καθώς νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο ΥΝΝΠ υπό τον υπουργό κ. Ι. Πλακιωτάκη.

Και snowmobiles με μπαταρίες…

0esledΚαι snowmobiles με μπαταρίες για τις βόλτες των τυχερών επιβατών του Hurtigruten.

Αναγκαίες οι ισορροπίες στην κρουαζιέρα

0GenovaΤο θέμα της ανάπτυξης διαλόγου μεταξύ λιμένων, εταιριών της κρουαζιέρας αλλά και τοπικών κοινωνιών έρχεται στο προσκήνιο στο μεσοδιάστημα μεταξύ του τέλους της θερινής περιόδου και της έναρξης της χειμερινής για τους πλόες των κρουαζιερόπλοιων.

Υποδέχτηκε τον Πρέσβη των ΗΠΑ, G. Pyatt, στο Celestyal Crystal η Celestyal Cruises

0Geoffrey PyattΗ Celestyal Cruises φιλοξένησε τον Αμερικανό Πρέσβη, κ. Geoffrey Pyatt, στο κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal» σε ειδική δεξίωση προς τιμή του, παρουσία όλων των Αμερικανών επιβατών του κρουαζιερόπλοιου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter