Κυρ07232017

Last updateΚυρ, 23 Ιουλ 2017 10pm

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Μεσογειακά λιμάνια :Σκληρές «μάχες» για την κρουαζιέρα

barcelona port krouaziera 1Πέντε ευρωπαϊκά λιμάνια βρίσκονται μεταξύ των πρώτων είκοσι λιμένων της παγκόσμιας κατάταξης όσον αφορά στην διακίνηση επιβατών κρουαζιερόπλοιων σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φώς της δημοσιότητας πρόσφατα.

Στατιστικές αναλύσεις σε... orderbooks

Royal Caribbean InternationalΆκρως ενδιαφέρουσα είναι η ανάλυση στατιστικών στοιχείων που προέκυψαν από τα orderbooks στα οποία έχουν καταγραφεί 87 συνολικά παραγγελίες για νεότευκτα με ορίζοντα μέχρι το 2026.

Παγκόσμιοι σχεδιασμοί για την MSC

msc armonia ship bigΔυναμική παρουσία σε όλες τις διεθνείς αγορές της κρουαζιέρας θα επιδιώξει η MSC Cruises καθώς η διοίκηση της πρόκειται να υλοποιήσει σχετικό σχεδιασμό.

Κρουαζιέρα: Διπλασιασμός της ευρωπαϊκής αγοράς στη δεκαετία

cruise ship 78Μία πρόκληση και μία ευκαιρία. Με υπολογισμένο ότι την προσεχή δεκαετία η ευρωπαϊκή αγορά της κρουαζιέρας θα έχει διπλασιάσει μεγέθη, όσον αφορά στη διακίνηση επιβατών, η πρόκληση αφορά στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μαύρη Θάλασσα και την Β. Αφρική.

Στο «κάδρο» και οι Χριστουγεννιάτικες κρουαζιέρες

fotografia 1881 kielo to limani kai i dioryga toy kieloyΓια τις... Χριστουγεννιάτικες κρουαζιέρες προετοιμάζεται πυρετωδώς το λιμάνι της Κοπεγχάγης το οποίο φέτος έχει επεκτείνει τη θερινή περίοδο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Queen Victoria έφτασε στα Χανιά και εντυπωσίασε [εικόνες]

qv xaniaΓια πρώτη φορά στο λιμάνι των Χανίων κατέπλευσε το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Queen Victoria».

Πάει καλά η Ασία

keelung port 8Πάνε ήδη καλά και θα πάνε πολύ καλύτερα όσον αφορά στην κίνηση επιβατών οι Ασιατικοί προορισμοί μέσα στην επόμενη τριετία εκτιμούν αναλυτές του τομέα της κρουαζιέρας που συγκέντρωσαν ήδη τα πρώτα στοιχεία.

Κρουαζιέρα: «Στα σκαριά» τρία πλοία για την Disney Cruise Line

Disney Cruise Line 00Παραγγελία για τρία νεότευκτα κρουαζιερόπλοια, που θα χρησιμοποιούν LNG για την πρόωσή τους έθεσε η Disney Cruise Line στο Meyer Werft shipyard.

Κρουαζιέρα: Εκσυγχρονίζεται ο στόλος

Grand Bahama ShipyardΜπορεί τα βιβλία παραγγελιών για νεότευκτα κρουαζιερόπλοια όλων των τύπων και δυναμικοτήτων να είναι «γεμάτα» αλλά οι ναυπηγικές μονάδες πρόκειται να ωφεληθούν και από τις εργασίες εκσυγχρονισμού σε πλοία του τομέα.

Το συγκρότητα DNCE με καλεσμένο-έκπληξη πάνω στο Oasis of the Seas για τον εορτασμό της ολικής έκλειψης ηλίου

1499931158Τα αστέρια έχουν ευθυγραμμιστεί με την επιστροφή του πλατινένιου συγκροτήματος DNCE για μια ξεχωριστή συναυλία με αφορμή την Μεγάλη Αμερικάνικη Έκλειψη ένα φαινόμενο που έχει να συμβεί 99 χρόνια.

Κρουαζιέρα: Ευελπιστεί το Όσλο για αύξηση προσεγγίσεων

oslo cruise 1Να διαρκέσει η αυξητική τάση στις προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων και το προσεχές έτος ευελπιστεί το λιμάνι του Όσλο.

Προσβλέπει και... στην κρουαζιέρα το Liverpool

liverpool cruise1Στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη Βόρεια Θάλασσα, Βαλτική αλλά και τις Αρκτικές ρότες προσβλέπουν τα Βρετανικά λιμάνια.

Κρουαζιέρα: “Παλεύουν” με τις ιστορικές ομορφιές... στο νότο

Carnival vista1Αισιοδοξία στο Βορρά, χαρές στην Δυτική Μεσόγειο, κατήφεια και προβληματισμός στην Ανατολική Μεσόγειο. Κάπως έτσι «απεικονίζουν» αναλυτές του τομέα της κρουαζιέρας την καθ' όλα γνωστή και ευκρινώς σχηματοποιημένη εικόνα των τάσεων στην Ευρωπαϊκή κρουαζιέρα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha