Πεμ04252019

Last updateΠεμ, 25 Απρ 2019 3pm

Η Αλάσκα θα δίνει LNG στην Κίνα

keithmeyer

Η εταιρία φυσικού αερίου Alaska Gas Development Corp. (AGDC) της Αλάσκας, σχεδιάζει την εξαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στην Κίνα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Οι κινήσεις αυτές, γίνονται στο πλαίσιο υλοποίησης σχετικών συμφωνιών που πρέπει να υλοποιηθούν μέχρι τον Δεκέμβριο.

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας AGDC δήλωσαν στο διοικητικό της συμβούλιο ότι δεν υπάρχουν πλέον μεγάλα εμπόδια στην υλοποίηση του Alaska LNG project, εξαγωγής υγροποιημένου φυσικού αερίου στην κινεζική αγορά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της AGDC Keith Meyer (στη φωτογραφία) αναφέρθηκε κσι στην πρόσφατη συμφωνία με την βρετανική πολυεθνική BP plc. για τις πωλήσεις LNG χαρακτηρίζοντας την "σημαντική εξέλιξη".

"Αυτή είναι μια δεσμευτική συμφωνία, που σημαίνει ότι υπάρχει σαφήνεια για τον όγκο και την τιμή", τα βασικά στοιχεία μιας τελικής συμφωνίας πώλησης φυσικού αερίου η οποία ελπίζεται να ολοκληρωθεί αργότερα αυτό το έτος, δήλωσε ο Meyer.

Ο Meyer έχει ήδη δηλώσει ότι εάν η AGDC είναι σε θέση να υπογράψει, όπως αναμένεται, τις συμφωνίες πώλησης, χρηματοδότησης και επενδύσεων με κινεζικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Sinopec, Bank of China και China Investment Corp., τότε το Alaska LNG project θα αρχίσει να παραδίδει LNG σε κινέζους πελάτες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter