Παρ09202019

Last updateΠεμ, 19 Σεπ 2019 5pm

ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.: Συνάντηση Δικτύου Συνεργατών 2018-Παρουσίαση Νέων Κινητήρων Mercury

0zoiseventpc 06

Με εξαιρετική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο Χέλι, στις 5-7 Οκτωβρίου 2018 η ετήσια συνάντηση του δικτύου συνεργατών της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. στην οποία παρουσιάστηκε η νέα γενιά κινητήρων Mercury που υπόσχεται μία «μεγάλη» συνέχεια. Η διοίκηση της εταιρίας ανήγγειλε την είσοδο των δραστηριοτήτων σε μια νέα δυναμικότερη εποχή και βεβαίωσε για την ετοιμότητά της να ανταποκριθεί σε αυτή με νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Επίσης ευχαρίστησε τις εταιρίες που παρείχαν τα σκάφη για τις δοκιμές (TECHNOHULL, RIBCO, SEAFIGHTER, AXOPAR, AVDOULISMARINE). Στην διάρκεια της εκδήλωσης με σλόγκαν «Χωρίς Αντίπαλο», οι ανά τη χώρα συνεργάτες της εταιρίας ενημερώθηκαν για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν ενσωματωθεί στους νέους κινητήρες Mercury και είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν μέσα από δοκιμές τα μοναδικά επιτεύγματα της νέας γενιάς κινητήρων. Μηχανές και σκάφη αποκάλυψαν τις απεριόριστες αντοχές, την υψηλή αισθητική, την απαράμιλλη οικονομία, τις ασύγκριτες επιδόσεις. Εξαιρετικά σημαντική ήταν και η παρουσία του κ. Massimiliano Mucchietto, Vice President Sales & Marketingτης Brunswick Marine in EMEA, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά και γραπτώς την Ζώης Ευσταθίου ΑΕ για την επιτυχή οργάνωση του συνεδρίου.
Το διήμερο συνέδριο (5-7 Οκτωβρίου στο AKS HOTEL Porto Heli) διακρίθηκε από την εντυπωσιακή συμμετοχή και το υψηλό ενδιαφέρον για τα όσα καινούρια η εταιρία έχει φέρει και παρέχει στους επαγγελματίες και ερασιτέχνες της θάλασσας.
Με έκδηλο ενθουσιασμό οι συνεργάτες, που προσήλθαν από κάθε πλευρά της Ελλάδος, αλλά και από την Αλβανία και τα Σκόπια, και συμμετείχαν στο διήμερο Dealers Meeting 2018, αντιμετώπισαν τα όσα μοναδικά και πρωτοποριακά συστήματα έχει εντάξει η Μercury στους κινητήρες της.
Τα στελέχη της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε., έδωσαν το δικό τους δυναμικό παρών καθώς παρουσίασαν, απάντησαν σε ερωτήσεις, ανέλυσαν τα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς κινητήρων Mercury και μετέφεραν λεπτομερώς στους deales κάθε στοιχείο απαραίτητο για να κατανοήσουν όλο το εύρος των δυνατοτήτων των κινητήρων.
Έτσι, οι παρευρισκόμενοι σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος τους νέους κινητήρες που αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αναδεικνύουν την παγκόσμια πρωτοπορία της Mercury.
Η διοίκηση της εταιρίας διαμήνυσε στους συνεργάτες ότι βάζει νέες βάσεις για μια νέα εποχή και μια δυναμικότερη συνέχεια που θα στηριχθεί και στους νέους κινητήρες, καθώς και σε καινούργιες εποικοδομητικές συνεργασίες. Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά η αγορά έχει ανοίξει, υπάρχουν προκλήσεις και η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ με το δυναμικό της είναι έτοιμη για τη νέα εποχή στην οποία θα συνεχίσει να δίνεται έμφαση στην ποιότητα και την άριστη σχέση με όλο το δίκτυο συνεργατών.

Τα σκάφη που συμμετείχαν με τους νέους κινητήρες Merury

TECHNOHULL 909 | 2 x F200V6
TECHNOHULL 909 | 2 x F225V6
TECHNOHULL 999 | 2 x V300V8
TECHNOHULL 688 | 1 x F175V6 ProXS
RIBCO ST 28| 1 x V300V8
RIBCO R 32 | 2 x V300V8
AXOPAR 28 | 1 x V350L6
SEAFIGHTER | 2 x V350L6
SEA RAY 19SPX BOWRIDER 1 x F150
LASER 520 1 xF115 ProXS

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter