Τετ09182019

Last updateΤετ, 18 Σεπ 2019 2am

Με ενδιαφέρον αναμένεται η Ετήσια Γενική Συνέλευση ΗΑΤΤΑ

hatta logo1

Παραγωγική και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να είναι η φετινή Γενική Συνέλευση του ΗΑΤΤΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου. Επίκαιρα και σημαντικά θέματα που αφορούν τον διεθνή και ελληνικό Τουρισμό και ειδικότερα τον κλάδο των Τουριστικών Γραφείων θα τεθούν κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης. Την Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά και λοιποί εκπρόσωποι της πολίτικης ηγεσίας της χώρας, Πρόεδροι και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων του Τουρισμού, δημοσιογράφοι και βέβαια τα Μέλη του ΗΑΤΤΑ.

Στη φετινή Γενική Συνέλευση ο ΗΑΤΤΑ θα τιμήσει εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού και συγκεκριμένα τους κκ. Νίκο Σκουλά και Μάκη Φωκά για την πολυετή και σημαντική προσφορά τους στον Τουρισμό και τον κ. Βύρωνα Αργύρη για την μακροχρόνια προσφορά του στον Τουρισμό και τον κλάδο των τουριστικών γραφείων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρουσιάζουν επίσης, η πολυαναμενόμενη επίσημη ανακοίνωση της ενεργοποίησης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού (Fed Hatta), μιας πρωτοβουλίας του Συνδέσμου που υλοποιείται μετά από δεκαετίες προετοιμασίας, η μετατροπή του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου σε Τουριστικό, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα του τουριστικού κόσμου, αλλά και οι νέες πρωτοβουλίες του Συνδέσμου για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Επίσης, πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, ο ΗΑΤΤΑ σε συνεργασία με το Γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα, την TURSAB (Association of Turkish Travel Agencies) και την Turkish Airlines, διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης προορισμών της Τουρκίας, με ενδιαφέρουσες ομιλίες και Β2Β επαγγελματικές συναντήσεις Ελληνικών και Τουρκικών τουριστικών γραφείων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η διεύρυνση της ελληνο-τουρκικής συνεργασίας και η δημιουργία νέων προϊόντων στον Τουρισμό.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της Γενικής Συνέλευσης του ΗΑΤΤΑ: Alpha Bank, Athens International Airport, Podimatas Audiovisual, καθώς και τον μεγάλο χορηγό του ΗΑΤΤΑ, Aegean Airlines.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter