Πεμ10172019

Last updateΠεμ, 17 Οκτ 2019 5pm

Κουβέϊτ και Μπαχρέην – Οι τουριστικές αγορές που προσεγγίζει ο ΗΑΤΤΑ

hatta-logo1

Ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), συνεχίζει έμπρακτα την υπόσχεσή του προς τα μέλη του, να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας και επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις διεθνείς τουριστικές αγορές. Αυτή τη φορά διοργανώνειfam trip με tour operators και δημοσιογράφους από το Κουβέϊτ και το Μπαχρέην, στις 4-8 Δεκεμβρίου. Είναι δύο αγορές που αγαπούν την Ελλάδα και την επιλέγουν για τα ταξίδια τους.

Τώρα τους δίνεται η δυνατότητα να συναντήσουν τους Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού και τις υπηρεσίες που προσφέρει η χώρα μας, ως τουριστικός προορισμός, σε συνάντηση Β2Β που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου.

Κύριος χορηγός σε αυτή τη διοργάνωση είναι η Gulf Air, που συνδέει με απ' ευθείας πτήσεις την Ελλάδα με το Μπαχρέην και έχει άμεσες ανταποκρίσεις σε όλες τις πόλεις του Αραβικού Κόσμου.

Ο ΗΑΤΤΑ – εκτός από την Gulf Air -

θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς του fam trip:

Χρυσοί Χορηγοί:

Τα ξενοδοχεία Grande Bretagne και King George

Ασημένιοι Χορηγοί:

Aktina Travel Services * Amphitrion Group * Athens Plaza Hotel * Electra Hotels & Resorts * Ε.Π.Ε.Σ.Τ. * G.O. Tours * Grecian Travel * Ganymedes Tours * KEFI Tours * Key Tours * Luxury Greece * Mideast Travel * Olympic Cruises. Και φυσικά την Aegean Airlines, μεγάλο χορηγό του Συνδέσμου.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter