Σαβ08172019

Last updateΣαβ, 17 Αυγ 2019 7pm

Συνάντηση Αντ. Σαμαρά - Ευ. Βενιζέλου το απόγευμα

samaras-venizelos-443

Η πορεία των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων, τα προαπαιτούμενα που πρέπει να ψηφιστούν από τη Βουλή το επόμενο διάστημα, καθώς επίσης και οι προτεραιότητες και οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, αναμένεται να συζητηθούν, σε σύσκεψη που θα έχουν στις 18:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Βενιζέλος προετοιμάζει την κατάθεση πρότασης σχετικά με τη «μικρή ΔΕΗ» που θα αφορά τη θεσμοθέτηση ενός ανταποδοτικού τέλους για τους δήμους που σχετίζονται με την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, καθώς επίσης και τη μεταφορά πόρων προς αυτές τις τοπικές κοινωνίες, που επηρεάζονται.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, στόχος αυτής της πρότασης, την οποία θα θέσει στον κ. Σαμαρά -και τη συγκρότηση της οποίας ο κ. Βενιζέλος έχει αναθέσει σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εξειδικεύονται σε θέματα ενέργειας- είναι να δημιουργηθεί μια αντισταθμιστική ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, που επηρεάζονται από τη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ».

Πηγή: ΑΠΕ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter