Παρ03222019

Last updateΠαρ, 22 Μαρ 2019 9pm

Δ. Μαθιός: Η οικονομία έχει ανάγκη να ηρεμήσει.

0mathios

«Η οικονομία έχει ανάγκη να ηρεμήσει. Οι επιχειρήσεις θεωρούν ότι η Κυβέρνηση οφείλει να περιφρουρήσει το θετικό επιχειρηματικό κλίμα που εκδηλώνεται τον τελευταίο καιρό στον χώρο της οικονομίας αλλά από επίμονες παρεμβολές πολιτικολογίας και εκλογολογίας. Οι σχεδιασμοί για την ανάπτυξη θέλουν σταθερό περιβάλλον και προοπτικές ηρεμίας και θετικού προβληματισμού». Την δήλωση αυτή έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς, κ. Δημήτρης Μαθιός.

Με αφορμή τον παρατηρούμενο εκνευρισμό μαζί με την σύγχυση που προκαλούν συζητήσεις και σενάρια εκλογολογίας και πολιτικών διεργασιών που επικεντρώνονται στα σημαντικά μεν θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής, τα οποία ασφαλώς και δεν αφήνουν αδιάφορο το κλίμα στην οικονομία και ειδικότερα στις επιχειρηματικές δράσεις και τους σχεδιασμούς για επενδύσεις.

«Οφείλουμε να είμαστε συνεχώς ευαίσθητοι σε οτιδήποτε αγγίζει και επηρεάζει τον ευρύτερο χώρο της οικονομίας και τις ανάγκες της αγοράς για συνεχή ετοιμότητα», κατέληξε στην δήλωσή του ο κ. Δημήτρης Μαθιός.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter