Σαβ03232019

Last updateΣαβ, 23 Μαρ 2019 2am

Κέιτ Σμιθ: Στόχος μου να φέρω περισσότερες βρετανικές εταιρείες στην ελληνική αγορά

0Σμιθ

Τον διττό προσωπικό της στόχο για τη φετινή χρονιά σκιαγράφησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής πίτας του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, η πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα Κέιτ Σμιθ. «Στόχος μου φέτος είναι να φέρω περισσότερες εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου στην αναπτυσσόμενη ελληνική αγορά και να υποστηρίξω τις ελληνικές εταιρείες να επεκταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, δουλεύοντας παράλληλα με το Επιμελητήριο» ανέφερε η κ. Σμιθ σε ανάρτησή της στο Twitter.
Επίσης, εξέφρασε τη χαρά της για τη μεγάλη συμμετοχή Βρετανών και Ελλήνων επιχειρηματιών στην εκδήλωση του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. «Χαίρομαι που βλέπω τόσους πολλούς Βρετανούς και Έλληνες επιχειρηματίες που συμμετέχουν σε διμερείς εμπορικές εταιρείες στην κοπή της πίτας του Ελληνοβρατανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (BHCC) ιδρύθηκε το 1945 και είναι μια ανεξάρτητη, αυτόνομη, μη κερδοσκοπική οργάνωση, με κύριο σκοπό την προώθηση του διμερούς ελληνοβρετανικού εμπορίου και την παροχή επιχειρησιακών και επενδυτικών υπηρεσιών για τα μέλη του.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter