Τετ08152018

Last updateΤετ, 15 Αυγ 2018 7pm

700X60toChania

Πιτσιόρλας : Η επένδυση στο Ελληνικό θα γίνει και χωρίς καθυστερήσεις

pitsiorlas 80521

Την πεποίθηση πως όποια απόφαση και να πάρει το ΚΑΣ δεν εμποδίζει την υλοποίηση του έργου στο Ελληνικό, εξέφρασε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Οικονομίας Στέργιος Πιτσιόρλας. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πιτσιόρλας πρόσθεσε πως «δεν καταλαβαίνει» τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει, καθώς, όπως είπε, όποια απόφαση και να λάβει το όργανο θα είναι γνωμοδοτική και εφόσον χαρακτηρίσει κάποια περιοχή μέσα στη συγκεκριμένη έκταση «αρχαιολογικού ενδιαφέροντος», αυτό απλά θα σημαίνει πως κατά την πρόοδο των εργασιών θα πρέπει να δοθεί «αυξημένη προσοχή» στην περιοχή αυτή.

Επανέλαβε εξάλλου τη θέση του πως το 2018 θα μπουν οι μπουλντόζες στον χώρο και θα ξεκινήσει το έργο: «Είχα πει και θα το ξαναπώ ότι μέχρι το τέλος του 2017 θα έχει εκδοθεί το ΠΔ και εφόσον έχει δοθεί η άδεια για το καζίνο, το 2018 θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες».

Το αν υπάρχουν ή όχι αρχαιότητες και τι αξία έχουν αυτές θα το αποφασίσουν οι αρχαιολόγοι, είπε και διευκρίνισε πως εφόσον το Πολιτικό Συμβούλιο λέει ότι το έργο θα γίνει, θα γίνει.

Πηγή: www.parapolitika.gr

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter