Πεμ06212018

Last updateΤετ, 20 Ιουν 2018 11pm

poseidonia 2018

Κουρουμπλής: Υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον για τα υδατοδρόμια

kouroublis2

Στην αποκάλυψη πως υπάρχει ενδιαφέρον από σημαντικό επενδυτή για τα υδατοδρόμια της χώρας προχώρησε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, χωρίς ωστόσο στην παρούσα φάση να μπει σε λεπτομέρειες. Χαρακτήρισε τα υδατοδρόμια "γεφύρι της Άρτας" και προανήγγειλε νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης ώστε να "ξεκολλήσει" το θέμα. Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της εταιρείας Ελληνικά Υδατοδρόμια Τάσος Γκόβας δήλωσε επίσης στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί εντός του Σεπτεμβρίου.

Για την επένδυση στο Ελληνικό είπε ότι πρέπει τόσο το κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο όσο και ο δασάρχης να καταλάβουν ότι το έργο πρέπει να γίνει, ενώ σημείωσε ότι είναι η ατμομηχανή για την ανάπτυξη και γι' αυτό κάνει σκληρή αντιπολίτευση σε αυτό η ΝΔ.

Τέλος αναφερόμενος στο στην περίπτωση της Εl dorado, είπε ότι η επένδυση πρέπει να γίνει, αλλά με βάση τους νόμους. Τόνισε ότι ο μεταλλευτικός νόμος που υπήρχε έδινε το δικαίωμα στις εταιρίες να κάνουν ό,τι θέλουν.

«Η εταιρία θέλει να δουλεύει με τρόπο που να είναι όλα στη διάθεσή της» είπε και πρόσθεσε ότι υπάρχει κράτος και κανόνες.

 

Πηγή: news247.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter