Κυρ05282017

Last updateΚυρ, 28 Μαϊ 2017 9am

Π. Κουρουμπλής: «Ο Ιατρικός Τουρισμός στο δρόμο για τη νέα Ιθάκη της Ελλάδας, την έξοδο από την κρίση»

kouroyblis 532Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει μια νέα Ιθάκη, που δεν μπορεί να είναι άλλη παρά η έξοδός της από την πολιτική και κοινωνική κρίση που αντιμετωπίζει», δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, από το βήμα του Συνεδρίου «Τουρισμός Υγείας», που έγινε στην Ιθάκη.

Βραβεύτηκε η ΤΠΠ στα Bravo Sustainability Awards 2017

EPE Bravo Sustainability Award 2Η Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο, συμμετείχε στα Bravo Sustainability Awards 2017 και βραβεύτηκε στην κατηγορία “Bravo Society” για την διάθεση ναυαγοσωστικού σκάφους στο κράτος με σκοπό την διάσωση προσφύγων.

Βυθίστηκε η θαλαμηγός έξω από τα ναυπηγεία Περάματος

naupigia peramaΚαλά στην υγεία τους είναι οι τρεις επιβαίνοντες (δύο Έλληνες-ένας υπήκοος Φιλιππίνων) θαλαμηγού σκάφους, που βυθίστηκε το πρωί, ύστερα από πυρκαγιά, έξω από τα ναυπηγεία Περάματος.

Συμμετοχή Λ. Σ - ΕλΑΚΤ σε Ημερίδα του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού” στο Ζάππειο Μέγαρο

DKA LS XAM T PAID RΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά, το Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. συμμετείχε σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο, υπό τη διοργάνωση του Eθελοντικού Mη Kερδοσκοπικού Oργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού”, με θέμα “Οι εξαφανίσεις Παιδιών στην Ελλάδα και την Ευρώπη, δράσεις και πρωτοβουλίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου”.

Κοράλλια και Ύφαλοι «κατακλύζουν» και πάλι το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

CRA 11smΣε κοραλλιογενείς υφάλους που ελάχιστες κάμερες έχουν καταγράψει έως σήμερα και στα υπέροχα νερά που τους περιβάλλουν μας προσκαλεί για ακόμη μία φορά η ταινία θόλου «Κοράλλια και Ύφαλοι», που ξεκινά να προβάλλεται πάλι –και κατόπιν επιθυμίας πολλών θεατών– στον θόλο του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου, από την Πέμπτη 1 Ιουνίου και για λίγους μόνο μήνες!

Στο πλευρό των μεταλλεργατών τα ναυτεργατικά σωματεία

pemenΣτο πλευρό των εργαζομένων του «Συνδικάτου Εργατ/λων Μετάλλου Ν.Αττικής και Εργαζομένων Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδος», που επί δύο μήνες πραγματοποιούν απεργιακές κινητοποιήσεις για ΣΣΕ και συνθήκες εργασίας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, τάσσονται με κοινή ανακοίνωσή τους τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ και ΠΕΣ/ΝΑΤ.

Υπηρεσιακή επίσκεψη Π. Κουρουμπλή σε Ιθάκη και Κεφαλονιά

kouroumplis 0Επίσκεψη στην Ιθάκη θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή 26 Μαΐου, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Ειδικό Θεματικό Συνέδριο με θέμα: «Τουρισμός Υγείας: Μοχλός Ανάπτυξης της Εθνικής Οικονομίας & Ανάδειξης της Ελλάδος σε κορυφαίο προορισμό, 12 μήνες το χρόνο». Το Συνέδριο, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 27 Μαΐου, διοργανώνει η ΚΕΔΕ, σε συνεργασία με το Δήμο Ιθάκης και με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha