Δευ05202019

Last updateΔευ, 20 Μαϊ 2019 7am

UPS: Νέα σιδηροδρομική υπηρεσία Ευρώπη-Χονγκ Κονγκ

055 τραίνο με κουτιά

Νέα αμφίδρομη σιδηροδρομική υπηρεσία που βελτιώνει τη συνδεσιμότητα Ευρώπης - Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε σήμερα η UPS. Η νέα υπηρεσία Full Load Container (FCL) υποστηρίζει την υφιστάμενη σιδηροδρομική υπηρεσία Ευρώπης - Κίνας της UPS, που συνδέει τέσσερις στάσεις στην Ευρώπη και έξι σταθμούς στην Κίνα, για την καλύτερη σύνδεση των επιχειρήσεων αυτών των δύο περιοχών.
Η αμφίδρομη υπηρεσία μεταξύ Duisburg Γερμανίας και Χονγκ Κονγκ αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο μεταφοράς που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εξισορροπούν τον χρόνο με τις οικονομίες κόστους. Οι επιχειρήσεις μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτερους χρόνους μεταφοράς έως και 30% έναντι των θαλάσσιων εμπορευματικών μεταφορών FCL και να εξοικονομούν κόστος έως 60% έναντι των αερομεταφορών.
«Το Χονγκ Κονγκ είναι ένας σημαντικός εμπορικός εταίρος για την ΕΕ, με περίπου 50 δισεκατομμύρια ευρώ σε προιόντα που εμπορεύτηκαν πέρυσι», δήλωσε ο κ. Mike Harrell, πρόεδρος Freight Forwarding της UPS Ευρώπης. «Με την έναρξη αυτής της νέας σιδηροδρομικής μεταφοράς σε αυτή τη διαδρομή, η UPS δεσμεύεται να βοηθήσει τους πελάτες της τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Χονγκ Κονγκ να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και να φτάσουν σε νέες αγορές».
Η διευρυμένη σιδηροδρομική υπηρεσία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσαρμόσουν τις απαιτήσεις μεταφοράς τους και τις δαπάνες, ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αλυσίδας εφοδιασμού τους. Οι επιχειρήσεις της υψηλής τεχνολογίας, λιανικής πώλησης και βιομηχανίας μπορούν να επωφεληθούν απο τη μεγαλύτερη ταχύτητα στην αγορά με εξολοκλήρου έλεγχο στην πορεία των προϊόντων υψηλής αξίας. Μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εμπειρία της UPS στις Υπηρεσίες Εκτελωνισμού, ώστε να διαχειριστούν πολύπλοκους τελωνειακούς κανονισμούς, έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος των καθυστερήσεων και να επιταχυνθεί η έγκαιρη παράδοση των εμπορευμάτων.
Με τη νέα υπηρεσία UPS Preferred® FCL-Rail, οι πελάτες συσκευάζουν τα εμπορεύματα απευθείας σε container και δεν απαιτείται μεταφόρτωση. Στον τομέα της ασφάλειας, δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης σφραγίδων, συναγερμών και η προαιρετική παρακολούθηση της θέσης των εμπορευματοκιβωτίων με GPS, της θερμοκρασίας, της υγρασίας, της κίνησης και του φωτός. Επίσης, τα συστήματα UPS συνδέονται ηλεκτρονικά με τις τελωνειακές αρχές, μειώνοντας τον κίνδυνο σφαλμάτων και επιταχύνοντας τις διαδικασίες εκτελωνισμού.
Οι σιδηροδρομικές υπηρεσίες εκπέμπουν 25 φορές λιγότερο CO2 από ότι οι εναέριες μεταφορές και σημαντικά λιγότερα οξείδια αζώτου, μη μεθανιούχους υδρογονανθράκες και διοξείδιο του θείου από ότι οι θαλάσσιες μεταφορές, καθιστώντας το πιο φιλικό μέσο μεταφοράς προς το περιβάλλον.
Η UPS Flex Global View παρέχει πλήρη ορατότητα στην κατάσταση αποστολής και προσφέρει βασικές πληροφορίες στους πελάτες της σχετικά με την πρόοδο των προϊόντων τους.
Πηγή: tovima.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter