Τετ05232018

Last updateΤετ, 23 Μαϊ 2018 11pm

poseidonia 2018

Αναστολή της απεργίας ζητά ο Σ.Ε.Ε.Ν.

sakellis 554

Αναστολή της απεργιακής κινητοποίησης ζητά από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, προκειμένου να μην καθηλωθεί η επιβατική και εμπορευματική μεταφορά προς και από τα νησιά μας.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση του ο Σ.Ε.Ε.Ν. αναφέρει τα εξής:

"Σε συνέχεια της προκήρυξης από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) νέας 48ώρης πανελλαδικής απεργίας για την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Μαΐου, ο ΣΕΕΝ οφείλει να υπογραμμίσει ότι η νέα αυτή κινητοποίηση σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ημερών απεργίας, 16 και 17 Μαΐου, κατά τις οποίες ακινητοποιήθηκαν όλα τα πλοία της χώρας, θα καθηλώσει την επιβατική και εμπορευματική μεταφορά προς και από τα νησιά μας.

Βρισκόμαστε εν μέσω της τουριστικής περιόδου, από την οποία εκατομμύρια συμπολίτες μας προσδοκούν να κερδίσουν τα προς τα ζην στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που διέρχεται η Χώρα μας. Ο τουρισμός για εκατομμύρια Έλληνες είναι η μόνη πηγή εσόδων και για τα νησιά μας η μόνη δίοδος οικονομικής ανάπτυξης.

Η αδυναμία μεταφοράς επιβατών αλλά και εμπορευμάτων για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες σε αυτήν την κρίσιμη για τον τουρισμό και την οικονομία στιγμή, θα πρέπει να αποφευχθεί. Καλούμε επομένως την ΠΝΟ, να αναστείλει την νέα αυτή απεργιακή κινητοποίηση με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας που ομοίως στο σύνολο της χειμάζεται από την οικονομική κατάσταση και τα μέτρα λιτότητας".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha