Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αναμένοντας τις αθροίσεις και τις ταυτοποιήσεις - VIDEO

normanfloges.JPG b1

Οι αθροίσεις των διασωθέντων επιβαινόντων, του αριθμού των μελών του πληρώματος και η εν συνεχεία ταύτιση τους με τις λίστες που έχουν στα χέρια τους ελληνικές και ιταλικές αρχές θα αποδείξει εάν και κατά πόσο ευσταθούν σενάρια που κυκλοφόρησαν με την ανεύρεση των σορών των τεσσάρων ατόμων περί της ύπαρξης στο πλοίο παράνομων μεταναστών.

Οι ιταλικές αρχές κάνουν λόγο για περαίωση της απομάκρυνσης των επιβατών από το μοιραίο πλοίο σημειώνοντας ότι επί αυτού παραμένουν μέλη του πληρώματος του για τους τελευταίους ελέγχους.Το γεγονός δεν επιβεβαιώνει η ελληνική πλευρά.

Προ ολίγου η επίσημη ενημέρωση από το ΥΝΑ έκανε λόγο για 407 συνολικά διασωθέντες γεγονός που απέχει αθροιστικά του συνόλου των επιβαινόντων, που είχε αρχικά αναφερθεί στους 478 συνυπολογιζομένου και του αριθμού των μελών του πληρώματος.

Όπως προαναφέρθηκε οι αθροίσεις και η ταυτοποίηση των στοιχείων μέλλεται να φωτίσουν την όλη υπόθεση, η οποία όπως απεδείχθη είχε τραγική έκβαση για 5 άτομα εκ των οποίων ταυτοποιημένος είναι ο πρώτος ανευρεθής Έλληνας στην καταγωγή, Γιώργος Δούλης.

 

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter