Κυρ09222019

Last updateΚυρ, 22 Σεπ 2019 7pm

Δύο χρονών το ΑΝΕΚ Smart

ANEK LINES ELYROS - 1

Το «ΑΝΕΚ Smart» γίνεται 2 χρονών και το γιορτάζει παρέα με τα 75.000 μέλη του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Τo πρόγραμμα επιβράβευσης επιβατών της ANEK LINES, «ΑΝΕΚ Smart Bonus Program», κλείνει φέτος τα δύο χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και το γιορτάζει προσκαλώντας τα μέλη του, να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, εξερευνώντας τις ομορφιές της Κρήτης.
Η ANEK LINES επιβραβεύει τους επιβάτες που την επιλέγουν για τις μετακινήσεις και τις εν πλω υπηρεσίες της, προσφέροντας στους κατόχους της κάρτας «ΑΝΕΚ Smart» πλούσια προνόμια και παροχές.
Τα προνόμια αυτά συνδυάζονται ευέλικτα, όχι μόνο στα ημερήσια και βραδινά δρομολόγια της ANEK LINES προς και από τα Χανιά, αλλά αξιοποιούνται και μέσα από τις δυναμικές συνεργασίες που έχει εξασφαλίσει η ANEK LINES σε όλη την Κρήτη, καθιστώντας το «Νησί των Γενναίων» τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, με πλήθος και ποικιλία δραστηριοτήτων που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aneksmart.gr, και στις "Ειδικές προσφορές για τα μέλη του ANEK Smart Bonus Program", μπορείτε να γνωρίστε την φημισμένη Κρητική φιλοξενία, να ψυχαγωγηθείτε, να επιλέξετε τις πιο όμορφες αποδράσεις, να εξερευνήσετε κάθε γωνιά του νησιού, να απολαύσετε τη διάσημη κρητική κουζίνα, εύκολα, ξεκούραστα και οικονομικά.
Η ΑΝΕΚ LINES, η μοναδική Κρητική ακτοπλοϊκή εταιρεία που συνδέει την Κρήτη με την Ηπειρωτική Ελλάδα τα τελευταία 47 χρόνια, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που εισπράττει από το επιβατικό κοινό, παρέχοντάς τους υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προσφορές, στηρίζοντας έμπρακτα τον νησιωτικό κόσμο και τον τουρισμό της Κρήτης».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter