Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις η Π.Ν.Ο.

xalas

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων της για ένα ακόμη 24ωρo, αποφάσισε η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, η οποία συνήλθε τη Δευτέρα, προκειμένου να εξετάσει και εκτιμήσει την όλη διαμορφωθείσα κατάσταση από την πραγματοποιούμενη 48ωρη πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων των πλοίων όλων των κατηγοριών.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Π.Ν.Ο. αποφάσισε την συνέχιση της απεργίας για ένα ακόμη 24ωρο  - ήτοι από 6.00 το πρωί της Τετάρτης 2-4-2014 - , έχοντας λάβει υπόψιν της, τις θέσεις των εκπροσώπων του Συνδέσμου Εφοπλιστών Επιβατηγού Ναυτιλίας ( ΣΕΕΝ) όπως εκφράστηκαν κατά την σημερινή συνάντηση τους με την Π.Ν.Ο., για την υπογραφή νέας ΣΣΕ, καθώς επίσης και τα αιτήματα των εκπροσώπων των αγροτικών συνεταιρισμών Κρήτης, οι οποίοι παραστάθηκαν αυτοπροσώπως κατά την σημερινή συνεδρίαση.

Παράλληλα αποφασίστηκε να συνέλθει εκ νέου η Διοίκηση τη Τετάρτη και ανάλογα με τις θέσεις των εφοπλιστών όπως αυτές θα εκφραστούν στην αυριανή νέα συνάντηση στις 15.00 καθώς και τις θέσεις της Κυβέρνησης πάνω στα καυτά θέματα της απεργίας προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση της Ομοσπονδίας.

Τέλος αποφασίστηκε νέα συγκέντρωση όλων των ναυτεργατών στο πλοίο EURΟPEAN EXPRESS τη Τετάρτη το πρωί στις 08.30 και από εκεί πορεία προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter