Σαβ08172019

Last updateΣαβ, 17 Αυγ 2019 7pm

Anek Lines: Τhe Aegean Rose Wedding 2014

anek-88

Οι «Τριανταφυλλένοι Γάμοι», παγκόσμια γνωστοί ως Rose Wedding, είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 1998 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τουρισμού της Σανγκάης, από τη Διεύθυνση Τουρισμού Σαγκάης και το δήμο Huangpu.

Πρόκειται για γαμήλιες τελετές μεγάλης κλίμακας, που καθιερώθηκαν ως αναπόσπαστο μέρος του Φεστιβάλ Τουρισμού της Σανγκάης, προσελκύουν παγκόσμιο ενδιαφέρον λόγω καινοτομίας και στυλ, και αποτελούν, πια, σήμα κατατεθέν της ίδιας της πόλης.

Φέτος, το Rose Wedding «ντύνεται» στα χρώματα του Αιγαίου και έχει τις εικόνες και τις ευωδιές της Κρήτης. 16 ζευγάρια θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στα Χανιά, θα επισκεφθούν το Ρέθυμνο και τον Άγιο Νικόλα και, εν συνεχεία, θα ταξιδέψουν από το Ηράκλειο στην Σαντορίνη για να ολοκληρώσουν την περιήγησή τους στο Αιγαίο.

Η αποστολή των Κινέζων μελλόνυμφων θα συνοδεύεται από 70 φίλους τους, δημοσιογραφική ομάδα 20 ατόμων και συνεργάτες στον τουριστικό τομέα.

Ο θεσμός Rose Wedding τελείται επιτυχώς από το 2000, έχοντας αφήσει το αποτύπωμά του σε χώρες όπως ο Καναδάς, οι Η.Π.Α., η Μαλαισία, η Νέα Ζηλανδία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Γερμανία, η Αυστρία, η Κορέα κλπ., αναδεικνύοντας το μοντέρνο πνεύμα των νεαρών Κινέζων, αλλά, και προωθώντας την φιλική σχέση και επικοινωνία μεταξύ των χωρών, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της καλής εικόνας του τουρισμού.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter